Neokognitivt Institut

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Neokognitivt InstitutNeokognitivt Institut er et moderne psykologcenter, som både tilbyder psykologisk behandling, fagkurser, uddannelser og supervision samt beskæftiger sig med udvikling og testning af psykologiske behandlingsmodeller. Instituttet har til mål at finde frem til de mest effektive psykologiske metoder, der både kan være med til at afhjælpe psykiske lidelser eller mistrivsel samt fremme menneskets iboende ressourcer og udviklingsmuligheder. Deres formål er at være med til at gøre en forskel ved at dygtiggøre feltet inden for terapi og behandling.

 

Neokognitivt Institut har specialiserede medlemmer inden for de nyeste former for kognitive terapier, herunder især metakognitiv terapi og Acceptance and Commitment Therapy (ACT) samt mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBCT). Instituttet tilbyder også vejledning om forskellige nyere kognitive terapier. De har endvidere en psykoterapeutisk afdeling - Metakognitiv Psykologklinik - der tilbyder psykologisk behandling af voksne, unge og børn. Medlemmerne er består primært af universitetsuddannede psykologer, der har videreuddannet sig inden for neokognitive psykologiske retninger. De samarbejder også med andre relevante fagpersoner og institutioner.

Få hjælp af en fra Neokognitivt Institut

Malene Louise Aagaard Jette Fredslund Janne Brøns Betina Buono
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.