EAGALA organisationen

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

eagala

EAGALA - Equine Assisted Growth and Learning Association - er den førende internationale non-profit organisation for fagfolk, der anvender heste til at adressere behovene inden for mental sundhed og personlig udvikling. Organisationen blev grundlagt i 1999 og har lige siden dedikeret sig til at hjælpe mennesker verden over gennem sin EAGALA-model med at få et bedre liv.

EAGALA-modellen

Gennem træning og certificering i den eksklusive EAGALA Model of Practice har EAGALA sat globale standarder for heste-assisteret psykoterapi og personlig udvikling. Deres vision er, at alle mennesker verden over har adgang til EAGALA-modellens services. Det indebærer:

  • Skabe større opmærksomhed, forskning og uddannelse i offentligheden om denne metode til mental sundhed og personlig udvikling.
  • Støtte op om adgangen til finansiel støtte.
  • Opbygge et netværk af højt kvalificerede fagfolk, der er uddannet til at levere etiske, evidensbaserede, livsændrende services.

EAGALA

Iben Bøgeholm Folkmann
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

EAGALA

Iben Bøgeholm Folkmann
Få hjælp online fra 596 kr./md.

EAGALA organisationen

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.