Dansk Retspsykologisk Selskab

Skrevet af GoMentor

Dansk Retspsykologisk SelskabDansk Retspsykologisk Selskab er et selskab under Dansk Psykolog Forening, som har til formål at være med til at definere og udvikle retspsykologien som en selvstændig psykologisk disciplin samt at højne kvaliteten af det psykologiske arbejde inden for det retslige område.

 

Det gør de bl.a. ved fortsat at definere og udvikle retspsykologien som selvstændig psykologisk disciplin, at skabe et forum for udveksling af erfaringer og udvikling af teori, metode og praksis inden for det retpsykologiske område, at skabe opmærksomhed og udbrede information om psykologers arbejde inden for det retslige område, at gøre opmærksom på retpsykologers faglige og juridiske interesser, at medvirke til uddannelse i retspsykologi, at samarbejde med relevante faglige organisationer og personer i ind- og udland, at arrangere og medvirke ved afholdelse af arbejdsgrupper, kurser, møder og lignende for medlemmer og andre interesserede samt at afholde minimum 3 møder årligt.

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Dansk Retspsykologisk Selskab

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere