Aalborg Kommune

Skrevet af GoMentor

Psykolog Aalborg - Find psykologer aalborg

Find en psykolog, psykoterapeut eller coach i Aalborg

Du ved måske allerede, om det er en psykologpsykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtaler og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor.

Måske er det en behandler med en specifik metode som kognitiv terapi, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog. Ikke desto mindre er det også gjort nemt på GoMentor at finde psykologer i Aalborg.

Se listen nedenfor eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen - f.eks. ved at søge efter "psykologer Aalborg".

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat.

Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching.

Psykologer Aalborg - psykolog AalborgFind psykologer i Aalborg

Hvis du er bosidende i Aalborg kommune eller nærtliggende byer og har brug for en praktiserende psykolog eller en psykologisk klinik, er du kommet til den rette side. På GoMentor er det rigtig let at søge sig frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbejder med flere forskellige og gode psykologer i Aalborg, som du nemt kan kigge igennem her på hjemmesiden. Du kan bl.a. læse deres profiler, herunder profiltekster, anbefalinger fra andre brugere, og hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de har erfaring med. Ligeledes kan du læse deres blogindlæg og se videoblogs (hvis de har lavet nogle). Viser det sig, at du er i tvivl om, det lige netop er en psykolog, du har brug for, kan vi anbefale, at du også overvejer bl.a. de psykoterapeuter og coaches, der er i Aalborg. Det vigtigste for at få et godt forløb eller enkeltsamtale er for de fleste kemien mellem dig og mentoren og mere underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Starter du en helt ny søgning, kan du f.eks. søge psykologer Aalborg, psykolog Aalborg eller god psykolog Aalborg for at få vist de tilgængelige psykologer i Aalborg og klikke dig videre derfra.

Find psykolog i Aalborg

 

Find psykoterapeut i Aalborg

 

Find sexolog i Aalborg

 

Find coach i Aalborg

Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere