Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Hjørring

af GoMentor

Sidst opdateret 13-8-2020

Reviewer GoMentor

Find psykolog i Hjørring

Samtaleterapi er kommet for at blive og er blevet mere og mere almindeligt for danskerne. Det kan faktisk være enormt sundt, at enten få bearbejdet mentale ting hos en fagperson, f.eks. en psykolog, eller prioritere at have en fast mentor til at sparre med. Ikke kun om stort og småt, men også for ens personlige udvikling. Hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af sig selv? Dog oplever flere, at det kan være svært at finde den rette mentor, hvad enten man bor i Hjørring eller andre steder i landet. Ikke kun fordi der findes rigtig mange psykologer, terapeuter og coaches, men også fordi det kan være svært at sortere sig frem til præcis den mentor, man selv har brug for. Det har vi valgt at gøre noget ved her hos GoMentor. Vi har lavet Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching og lavet en søgemaskine, hvor du kan filtrere på lige præcis det, du har brug for i din mentor. Det gælder både, hvis det er en bestemt uddannelse (f.eks. autoriseret psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depression eller angst), eller hvis det skal være en mentor, der både tilbyder samtaler, som personligt fremmøde og online-terapi (via webcam).


Find hjælp i nærheden

Du kan søge efter en specifikt mentor blandt resultatet via "Find hjælp i nærheden"-knappen herunder. Du ved måske allerede, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor. Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find hjælp i Nærheden'-knappen. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat. Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching. Herunder kan du se hvilke mentorer vi samarbejder med i de nærtliggende byer til Hjørring.

Find den rette mentor

Vi bruger mentor-begrebet som en fælles betegnelse for vores psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det nemt for dig som privatperson eller virksomhed at finde f.eks. psykologer i Hjørring. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat. Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching. Herunder kan du se hvilke psykologer, psykoterapeuter og coaches vi samarbejder med i Hjørring.

 

Psykolog i Hjørring

 

Psykoterapeut i Hjørring

 

Coach i Hjørring

 

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.