Om GoMentor

GoMentor er Danmarks største online-portal for samtaleterapi, coaching og personlig udvikling. Vores vision er at hjælpe folk med at udnytte deres fulde potentiale ved at tilbyde samtaleterapi og coaching på moderne menneskers præmisser.

Virksomheden blev grundlagt af Jesper Buch i 2010 under navnet Mentaline. Senere blev navnet ændret til GoMentor, hvor vi har samlet psykologer, psykoterapeuter og coaches på ét sted under betegnelsen 'mentorer', der alle står klar til at hjælpe dig. Vi har gjort det nemt at finde den rette hjælp, uanset om du ønsker et personligt fremmøde, en online-videosamtale eller skriftlig terapi og coaching via GoMentor 24/7.

heart

Vi har hjulpet mere end

90.000+

mentor

Mentorer på GoMentor

600+

clock

Tilgængelig

24/7

calendar

Grundlagt i

2010

worldwide

Til stede

i hele verden

pin

Hovedkvarter i

København

I hele landet og online

map
Vores mentorer

GoMentor teamet

Redaktionelt team

Det redaktionelle team på GoMentor bestræber sig på at tilbyde relevante, korrekte og brugbare information om mental sundhed, terapeutiske metoder og personlig udvikling for et stadigt voksende publikum. GoMentor samarbejder med flere af de 600 mentorer, der er tilknyttet webportalen i forbindelse med artikelskrivning. Det er erfarne psykologer, psykoterapeuter og coaches, der er passioneret i forhold til at dele ny viden, og gode råd med GoMentors brugere. Indholdet af GoMentors artikler er baseret på videnskabelige teorier, statistisk og / eller faglig viden og erfaring inden for de specifikke områder. Læs mere

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.