Coach

Skrevet af GoMentor

CoachCoaching er en fortrolig dialog, der foregår ved enten personligt møde eller online. Din coach har tavshedspligt og må ikke videregive nogen af de oplysninger, der kommer frem i en coachingsession. Det er netop med til at gøre coaching personligt og styrker relationen, så man i højere grad bør føle sig tilpas til at åbne op og være forberedt på at skulle ændre sig. Det kan være personlig udvikling, økonomiske problemer, dating, eller at du gerne vil tabe dig. Uanset om du gerne vil forbedre dig eller overkomme nogle udfordringer, er der altid en coach til dig.

Hvordan foregår coaching?

Coaching praktiseres i form af forskellige spørgeteknikker og spørgemetoder, der benyttes således, at du selv finder frem til en løsning af dit problem. Det handler, med andre ord, om, at du opdager og udnytter dit eget potentiale. Det skal dog ikke opfattes som rådgivning, da din coach ikke giver dig konkrete råd til at løse dine udfordringer. Coaching kan være en hjælp til at finde ud af, hvad du vil - hjælpe dig med at erkende, hvad der forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil, samt støtte dig i at overkomme forhindringerne og opnå det, du ønsker dig. På den måde er coachen med til at give dig motivation og genskabe livsglæde, så du får mere overskud og kreativitet til, hvordan du kan styrke dig selv fremadrettet.

Du er ekspert i dit liv – og dermed den bedste til at rådgive i forhold til dine erfaringer, evner og personlige værdier. 

Find den rette coach

Der kan ikke gives en samlet beskrivelse af, hvilken uddannelse man skal have for at måtte kalde sig coach, da der her ikke er en overordnet styring. Uddannelserne er således af forskellig varighed og intensitet, hvor det bedste derfor vil være, at du selv undersøger undervisningstimer og -dage, den aktuelle coachs uddannelse indeholder, hvor mange timers træning, der indgår, og om den er anerkendt af nationale eller internationale organisationer. Her, hos GoMentor, har vi forskellige professionelle coaches med speciale inden for en bred vifte af områder, der kan hjælpe dig, uanset baggrunden. Til højre kan du finde den rigtige coach til dig ved at klikke på 'Find ekspert'.

Har du brug for coaching?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Vibeke Sørensen Patrick Agergaard Henni Riis Miriam Veksebo
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp af en coach

Har du brug for coaching?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Vibeke Sørensen Patrick Agergaard Henni Riis Miriam Veksebo
Prøv online coaching fra 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere