Enneagram coach

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er en enneagram coach?

En enneagram coach er en coach, som anvender enneagrammet i sine coachingsessioner. Ofte vil enneagram coaches have taget en række kurser eller en certificeret enneagram uddannelse. På den måde har de opnået en række kompetencer og viden for at være i stand til at hjælpe dig med at få en dybere indsigt i din adfærd. Du kan læse mere om vores coaches' uddannelser, erfaringer og kompetencer på den enkeltes profil.

Hvad er enneagrammet?

Coaching med enneagrammet er en metode, som består af ni typer, der tegnes i en cirkel. Disse typer karakteriserer forskellige personlighedstræk og de typiske tanke- og handlemønstre, de hver især har. Ved at blive coachet ud fra sin enneagramtype kan du få en større selvindsigt og bevidsthed omkring dig selv, dine reaktionsmønstre og handlinger. På den måde kan du lære dig selv bedre at kende ved at arbejde med din personlige udvikling for at blive den bedste version af dig selv.

Ofte vil du kunne se dig selv i de fleste af typerne, men én af de ni typer er dog mest fremtrædende, når du er presset - både i personlige og arbejdsmæssige sammenhænge. Alle typerne har hver sine styrker, men under pres kan disse styrker ændre sig til at være faldgruber.

Få enneagram coaching via GoMentor

På listen nedenfor kan du se, hvilke af vores terapeuter og coaches der tilbyder coaching ved brug af enneagrammet. Er du i tvivl om, hvorvidt en enneagram coach er den rette for dig, kan du også søge efter det, du har brug for terapi eller coaching til, via 'Find ekspert'-knappen. Ønsker du at få online terapi eller online coaching, tilbyder flere af vores mentorer også det - både via videosamtaler og skriftligt via GoMentor 24/7.

Find en enneagram coach

Janni Servais Winnie Strøm Schildknecht Ingelise Isak Karin Rebecca  Ladefoged
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.