Parcoach

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

ParcoachHvad er en parcoach?

En parcoach er en coach, der har specialiseret sig i kærlighed og relationer mellem mennesker. Parcoaching er primært rettet mod dig, der er i parforhold, og består derfor ofte af en parsamtale, hvor både du og din partner deltager. Metoden hjælper jer til at få en større selvindsigt og lære, hvordan I bryder selvdestruktiv adfærd, f.eks. ved at få en bedre kommunikation. Ved at få parcoaching kan I dermed få hjælp til at få styr på kærligheden og opnå et bedre kærlighedsliv.

Hvorfor skal kærlighed være så svært?

Kærlighed er en svær størrelse. Når mennesker skaber relationerne til hinanden, er det derfor svært for mange at sige præcis, hvad der skabte relationen. Ofte opstår der en form for kemi, der gør, at mennesker bliver forelskede i hinanden - måske helt uden at det var forudset. Netop dette er udfordringen for mange, som tror, at denne forelskelsesfase vil vare evigt. Det gør den bare ofte ikke. Det er ikke umuligt, men det kræver bare en rigtig stor indsats fra begge parter i et forhold. Og derfor ender mange par desværre også med at gå fra hinanden igen, fordi de føler sig frustrerede over, hvordan gnisten kunne forsvinde.

 

Ønsker I at fastholde gnisten i parforholdet?

Ofte handler langvarige, sunde relationer om løbende kommunikation og forventningsafstemning, især med henblik på jeres fælles værdier og mål i livet. Dette er vigtigt at gøre tidligt i parforholdet for netop at sikre, man går i samme retning og ikke glider fra hinanden, og f.eks. undgår at øge risikoen for dårlig kommunikation, seksuelle problemermagtkampe eller utroskab.

Få et bedre kærlighedsliv med coaching

Vil I gerne have et sundt og langt parforhold? Måske har I brug for at få en bedre kommunikation, genskabe tillid eller få et mere aktivt sexliv? Lige meget hvad kan en parcoach måske være den rette hjælp for netop jer. Du kan se oversigten over de parcoaches, der er tilknyttet GoMentor, nedenfor og læse mere på den enkeltes profil. Ønsker du hjælp til kærlighed og relationer, men ved ikke, om det skal være parterapi eller noget helt andet, så kan du også kontakte GoMentor support - vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde vejen mod et bedre kærlighedsliv.

Få hjælp til parforholdet

Maria Berry Sonne Kristine Berg Vinther Anne Stæhr Pia Mangaard Lintrup
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.