Datingcoach

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

DatingcoachHvad er en datingcoach?

Selvom dating altid har været en stressende og stadig spændende aktivitet, kan der være mange ting, man skal være opmærksom på, når man begiver sig ud i datinglivet. Det er nemmere end nogensinde før at "møde" nogen, takket være internettet og mange andre former for kommunikation - men i takt med denne udvikling medfølger der også mange risici. Med det i tankerne er her nogle grundlæggende datingtips at huske på:

  • Vær tålmodig – Hvis man er tålmodig og villig til at lade forholdet udvikle sig naturligt, er der mindre risiko for, at man skræmmer en potentiel partner væk.
  • Lyt – Hvis du lytter opmærksomt til din date – især hvis du ikke kender vedkommende så godt – kan det være en god måde at sikre sig på, at vedkommende hygger sig.
  • Pas på! – Sikkerhed bør være højt på din check-liste, når du dater. Lad vær med at dele ud af personlige informationer, medmindre du har mødtes offentligt med personen et par gange før.

En coach med erfaring inden for dating, kærlighed kan hjælpe til at forberede en på alt, hvad dating indebærer, og hvad man skal have i baghovedet, når man dater.

Online datingcoaching via GoMentor

Hos GoMentor har vi en række datingcoaches, der kan rådgive og støtte dig i dit datingliv. Uanset om du har behov for rådgivning til at finde en partner, til selve daten, eller til hvordan du kan date mest sikkert, kan en datingcoach hos GoMentor hjælpe dig. Ved at tilmelde dig GoMentor 24/7 kan du få online rådgivning, tilgængeligt 24/7, uanset tid og sted. Dating bør ikke være et "spil" med vindere eller tabere - derfor kan vores tilknyttede coaches hjælpe dig med at lære, hvordan du forbedrer dine chancer for at finde en passende livspartner, når du dater, og dermed få styr på dit kærlighedsliv.

Bliv bedre til dating med en datingcoach

Katrine Boeck Maria Berry Sonne
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.