Børn og unge coach

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Børn og unge coachHvad er en børn og unge coach?

En børn og unge coach er ofte uddannet og har en masse erfaring til at tage rollen som ekspert på børn og unge-området. Disse coaches har til formål bedst muligt at hjælpe dit barn eller din teenager med at få det bedre, uanset hvilke udfordringer de kæmper med. Forløbet med coaching er en personlig og fortrolig dialog mellem barnet eller teenageren og hans/hendes coach, som foregår ved enten et personligt møde eller online-samtaler. En coach har altid tavshedspligt, og du kan derfor føle sig fuldstændig tryg ved at lade dit barn deltage i en coachingsession. Uanset om dit barn føler sig deprimeret, angst, ensom, stresset eller noget helt andet, er der altid den rette coach at finde.

Børnecoaching

Coaching af børn foregår oftest ved en børnesamtale, hvor barnet har fortrolige samtaler med sin coach. Dog er det også muligt at have familiesamtaler, hvor forældre kan deltage sammen med barnet. En børnecoach kan bl.a. hjælpe skilsmissebørn med at komme bedst muligt gennem skilsmissen. Det kan også være, dit barn bliver mobbet i skolen? Måske føler dit barn sig trist eller ensom? Uanset hvad kan en børnecoach hjælpe med at tage hul på problemet og på den måde arbejde med, at dit barn kan få det bedre.

Børnecoaching vedrører ofte følgende emner:

Ungecoaching

Coaching af unge foregår ofte ved personlige samtaler med ens coach, enten ved personlige møder eller online. Flere og flere unge oplever i dag et enormt pres fra at skulle præstere og være en masse steder på én gang. Her har udviklingen i brugen af sociale medier især en betydning for unges udvikling af bl.a. stress, angst, depression og ensomhed. Dette pres kan både komme fra skolen eller hjemmefra, men kan også komme opstå fra følelsen af at skulle være "på" 24/7. Her kan en ungecoach hjælpe med at få styr på de negative tankemønstre og evt. dårlige vaner, som er med til at forværre disse følelser. Uanset hvad kan en ungecoach hjælpe med at åbne op for ens problemer og arbejde mod en lysere fremtid gennem samtaler og de rette redskaber.

Ungecoaching vedrører ofte følgende emner:

Find en coach til børn og unge

Hos GoMentor har vi flere mentorer tilknyttet, herunder en lang række coaches, som kan hjælpe dig. Du kan se listen over de coaches, der har erfaring med børn og unge, på listen nedenfor. Er du i tvivl om, hvem der er den rette mentor for dig, om du har brug for en psykolog, terapeut eller coach, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Coaching af børn og unge

Kristine Berg Vinther Pernille Fournais Gitte Grøndahl Julie Kyhn
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.