Odense Kommune

Skrevet af GoMentor

Psykolog OdenseFind en god psykolog, psykoterapeut eller coach i Odense

Samtaleterapi eller coaching er noget, alle kan få brug for på et eller flere tidspunkter i vores liv. Faktisk kan det være rigtig sundt med en mental fagperson, man kan spare med om stort og småt i sit liv og ikke mindst om sin personlige udvikling. Dog kan det være svært at finde den rette mentor, uanset om man har brug for hjælp til en psykisk lidelse, angst, fobier, vinterdepression eller noget helt andet. Derfor har vi hos GoMentor lagt mange kræfter i at gøre det nemt for dig at vælge den rette mentor. På GoMentor.dk kan du nemlig søge nemt imellem psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches og vurdere, om de matcher dig og dine behov - både i forhold til kemi og erfaringsområder. Udover at hver mentor har en profiltekst med en profiltekst, kontaktoplysninger og klientanbefalinger, er der også nogle, der skriver blogindlæg om det, de interesserer sig mest for, har lavet en introduktionsvideo og andet, der kan hjælpe dig som bruger til at vurdere, om han eller hun passer til dig. Ligeledes er der både gode muligheder for samtaleterapi med personligt fremmøde på klinikken eller at holde det som en online video-session.

Når der skal vælges en psykolog, terapeut eller coach, er der mange af vores brugere, der ønsker fokus på noget specifikt. Det kan f.eks. være en metode, såsom billedterapi, meditation, ACT (Acceptance og Commitment Therapy), stresscoaching eller noget helt andet. Andre vælger at lede efter en mentor, der har et bestemt erfaringsområde. Det kan f.eks. være arbejdsrelateret stress, fødselsdepression eller parterapi.

Nedenfor finder du listen over mentorer i Odense og omegn. Du kan også søge mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden.

Såfremt du får brug for hjælp til at vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores support. Vi kan kontaktes på mail, telefon eller via live-chat. Denne hjælp til valg af mentor koster dig ikke noget.

 

Psykolog OdenseFind psykolog i Odense

Er du bosiddende i Odense eller yderdistrikterne og har behov for en god psykolog tæt på, hvor du bor? Så søg frem til den rette psykolog via GoMentor.dk. Vi samarbejder blandt andet med et udvalg af dygtige psykologer i Odense, som du, her på hjemmesiden, kan søge imellem, nemt og bekvemt - også hvis du søger en psykolog i centrum. Alle vores mentorer har en profil, som du kan besøge, hvor du kan læse deres profiltekster, se anbefalinger fra andre klienter og se, hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de arbejder mest med til dagligt. Er du i tvivl, om det lige netop er en psykolog, du har brug for, kan vi anbefale, at du vurderer om de psykoterapeuter, sexologer og coaches, der er i Odense, kunne være noget for dig. Når alt kommer til alt, er det for de flestes vedkommende noget af det vigtigste, at der er kemi for at få en god terapeutisk samtale eller komme i et godt forløb. Ønsker du at starte en helt ny søgning, kan du f.eks. søge 'psykolog Odense' for at få vist psykologerne, der har klinik i Odense.

Book en psykolog, terapeut eller coach i Odense og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Heidi Demant Hannelise Bjertnes Connie Rabjerg Susanne Berner
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Psykolog, terapeut eller coach i Odense

Book en psykolog, terapeut eller coach i Odense og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Heidi Demant Hannelise Bjertnes Connie Rabjerg Susanne Berner
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere