Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Agedrup

af GoMentor

Sidst opdateret 30-11-2021

Reviewer GoMentor

Find psykolog i Agedrup

Du ved måske allerede, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor.

Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog.

Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden.

Se psykologer, terapeuter eller coaches i hele Odense kommune

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat.

Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching. Er det en psykolog, du søger, kan du finde psykolog i Odense her.

 

Psykolog, terapeut eller coach i Agedrup

Norma Lind Thomsen Justyna Debrowska Mette Ørum Gitte Grøndahl
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Agedrup

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.