Aarhus Kommune

Skrevet af GoMentor

Psykolog ÅrhusFind en psykolog, psykoterapeut eller coach i Aarhus

Når du har brug for samtaleterapi eller coaching, er det rart at få hjælp til at foretage det rette valg. Det kan nemlig ofte være svært at gennemskue "markedet" for bl.a. psykologer. Derfor er vi, hos GoMentor, stolte af at have gjort det nemt for dig at søge i blandt de forskellige psykologer, terapeuter og coaches i Århus. Det er både muligt at finde nogle, der tilbyder samtaleterapi i deres egne klinikker, eller som tilbyder online video-session via GoMentor.dk.

Når det kommer til valget af terapeut eller coach, er der mange, som ønsker fokus på en specifik metode. Det kan f.eks. være kognitiv terapi, mindfulness, supervision, hypnose eller noget helt andet. Andre vælger at lede efter en mentor, der er ekspert inden for et bestemt område. Det kan f.eks. være depression, hjælp til rygestop eller teenageproblemer.

Se listen nedenfor eller søg mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen i højre side.

Såfremt du kommer i tvivl om, hvad du søger, er du hjertens velkommen til at kontakte GoMentor support. Vi kan kontaktes på mail, telefon eller via vores live chat. Denne hjælp til valg af mentor koster dig ikke noget.

 

Psykolog Aarhus - find psykolog århusFind psykolog i Aarhus

Er du bosiddende i Aarhus eller yderdistrikterne og har behov for en god psykolog tæt på, hvor du bor? Så søg frem til den rette psykolog via GoMentor.dk. Vi samarbejder blandt andet med et udvalg af dygtige psykologer i Aarhus, som du, her på hjemmesiden, kan søge imellem, nemt og bekvemt. Alle vores mentorer har en profil, du kan besøge, og hvor du kan læse deres profiltekster, se anbefalinger fra andre klienter og se, hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de arbejder mest med til daglig. Er du i tvivl om, det lige netop er en psykolog, du har brug for, kan vi anbefale, at du vurderer, om de psykoterapeuter, sexologer og coaches, der er i Aarhus, kunne være noget for dig. Når alt kommer til alt, er det for de flestes vedkommende kemi, der er noget af det vigtigste for at få en god terapeutisk samtale eller komme i et godt forløb. Ønsker du at starte en helt ny søgning, kan du f.eks. søge 'psykolog aarhus' for at få vist psykologerne, der har klinik i Aarhus. Det virker også at søge efter 'psykolog århus', hvilket ligeledes vil vise psykologer, der befinder sig i Århus-området.

Book en psykolog, terapeut eller coach i Aarhus og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Hafdis Æ. Hougaard Sofie Mogensen Benjamin Kobborg Gitte Brygmann
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere