TFT - Tankefeltterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Kvinde på briks slipper fri fra sine uønskede tanker Hvad er tankefeltterapi?

Tankefeltterapi (TFT) - eller emotionel frihedsteknik (EFT) - er en unik, effektiv og hurtig terapiform til behandling af både psykiske og fysiske problemer, sygdomme og smerter. Tankefeltterapi er en revolutionerende teknik, hvor man med to fingre "tapper" sig til at slippe uønskede tanker, tankemønstre og kropsreaktioner. Denne teknik tager udgangspunkt i tanker, følelser og kroppen som en helhed.

 

Tankefeltterapi kan bl.a. hjælpe dig mod:

Få effektiv tankefeltterapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi tilknyttede tankefeltterapeuter, som kan hjælpe dig med at arbejde effektivt med dine tanker og negative tankemønstre. Uanset om du har brug for hjælp til stress, smerter eller noget helt tredje, kan en af vores terapeuter hjælpe dig. På listen nedenfor kan du se oversigten over de tankefeltterapeuter og læse mere om deres erfaringer på profilerne. Har du brug for hjælp til at finde den rette terapeut til dig, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support. Ved at komme hurtigt i gang med behandlingen kan du starte din personlige udvikling og begynde på et bedre liv med mere overskud.

Få hjælp med tankefeltterapi

Lene Wallentin Camilla Clausen Sussie Banke Skovdal Nike Brandt Poulsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med tankefeltterapi

Lene Wallentin Camilla Clausen Sussie Banke Skovdal Nike Brandt Poulsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

TFT - Tankefeltterapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.