PMTO (Parent Management Training – Oregon)

af GoMentor

Sidst opdateret 1-9-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er PMTO?

PMTO er et akronym for Parent Management Training – Oregon. Det er en lav tærskel service for forældre, hvis børn har adfærdsmæssige problemer. 

Parent Management Training-Oregon Model (PMTO(®) ) er et sæt af teoribaserede forældre programmer med status som evidensbaseret behandlinger. PMTO er blevet grundigt testet i effekt- og effektivitetsforsøg i forskellige sammenhænge, kulturer og formater.

Forældrene er her de formodede agenter for forandring. De lærer om de centrale emner inden for opdragelse, som spænder over specielle færdigheder i opmuntring, grænsesætning, overvågning/tilsyn, interpersonelle problemløsninger og positiv inddragelse. Interventionen forhindrer effektivt og forbedrer børns adfærdsproblemer ved at erstatte tvangs interaktioner med positive opdragelsesmetoder. Metoden omfatter sessioner med individuelle familier på terapeutens klinik eller i familiens eget hjem, forældregrupper og webbaseret.

Opdragelse som forandringsmekanisme for børns adfærd støtter og ligger til grund for PMTO-programmer. Øvrige indvirkninger på børns adfærdsmønstre omfatter børns alder, moderen eller faderens fødselsdepression eller social ulempe.

Hvem er denne service til?

Tjenesten ydes til familier med børn mellem tre og 12 år med adfærdsmæssige problemer.

Hvad er formålet med behandlingen?

Formålet med behandlingen er, at forældre og børn skal genetablere et positivt forhold. PMTO har også til formål at reducere oppositionel adfærd og fremme positiv udvikling.

Du kan se alle der tilbyder metoden PMTO her. 

Få hjælp med PMTO (Parent Management Training – Oregon)

Pernille Fournais Lene Wallentin Keld Hansen, Ph.D. Jannie Didia
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med PMTO (Parent Management Training – Oregon)

Pernille Fournais Lene Wallentin Keld Hansen, Ph.D. Jannie Didia
Få hjælp online fra 596 kr./md.

PMTO (Parent Management Training – Oregon)

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.