PSYCH-K

af GoMentor

Sidst opdateret 7-9-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er Psych-k? 

PSYCH-K (Psykologisk Kinesiologi) er et sæt processer, der kan befrie dit sind fra begrænsningerne i din fortid. Det er en simpel proces, der hjælper dig med at kommunikere med dit underbevidste sind, så du kan identificere og ændre gamle overbevisninger, der begrænser dig i din nuværende tilværelse. 

Kvinde der står med armene ud til siden og hovedet kigger op mod himlen, med solnedgang over havet i baggrunden

Hvornår anvendes Psych-k?

PSYCH-K er ikke en erstatning for professionel medicinsk behandling, men snarere et supplement. 
PSYCH-K-fremgangsmåden handler om at transformere enhver begrænsende underbevidst overbevisning du måtte have, som kan være relateret til din tilstand. Disse overbevisninger erhverves normalt i de tidlige stadier i livet og fortsætter ofte ind i voksen alder, under niveauet for din bevidste bevidsthed. 
Der er en veletableret biologisk interaktion mellem sindet og kroppen. Det er her PSYCH-K® kan hjælpe dig. Behandlingen vil ikke behandle din tilstand, som en læge ville bruge et diagnose- og behandlingsprogram. Men ved hjælp af PSYCH-K hjælpes du med at ændre den del i din underbevidsthed, der kan have indflydelse på dit helbred og velbefindende, både mentalt såvel som fysisk. Til tider forbedres ens tilstand drastisk udelukkende ved at benytte sig af PSYCH-K!   

Få hjælp

Se alle de psykologer som tilbyder PSYCH-K nedenfor. 

Få hjælp med PSYCH-K

Charlotte Ander Ernsø
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med PSYCH-K

Charlotte Ander Ernsø
Få hjælp online fra kun 149 kr./uge

PSYCH-K

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere