PSYCH-K

af GoMentor

Sidst opdateret 7-9-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er Psych-k? 

PSYCH-K (Psykologisk Kinesiologi) er et sæt processer, der kan befrie dit sind fra begrænsningerne i din fortid. Det er en simpel proces, der hjælper dig med at kommunikere med dit underbevidste sind, så du kan identificere og ændre gamle overbevisninger, der begrænser dig i din nuværende tilværelse. 

Kvinde der står med armene ud til siden og hovedet kigger op mod himlen, med solnedgang over havet i baggrunden

Hvornår anvendes Psych-k?

PSYCH-K er ikke en erstatning for professionel medicinsk behandling, men snarere et supplement. 
PSYCH-K-fremgangsmåden handler om at transformere enhver begrænsende underbevidst overbevisning du måtte have, som kan være relateret til din tilstand. Disse overbevisninger erhverves normalt i de tidlige stadier i livet og fortsætter ofte ind i voksen alder, under niveauet for din bevidste bevidsthed. 
Der er en veletableret biologisk interaktion mellem sindet og kroppen. Det er her PSYCH-K® kan hjælpe dig. Behandlingen vil ikke behandle din tilstand, som en læge ville bruge et diagnose- og behandlingsprogram. Men ved hjælp af PSYCH-K hjælpes du med at ændre den del i din underbevidsthed, der kan have indflydelse på dit helbred og velbefindende, både mentalt såvel som fysisk. Til tider forbedres ens tilstand drastisk udelukkende ved at benytte sig af PSYCH-K!   

Få hjælp

Se alle de psykologer som tilbyder PSYCH-K nedenfor. 

Få hjælp med PSYCH-K

Charlotte Ander Ernsø
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med PSYCH-K

Charlotte Ander Ernsø
Få hjælp online fra 596 kr./md.

PSYCH-K

Vi samarbejder med



Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.