Eksistentiel terapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Omsorgsfuld terapeut lægger beroligende en hånd på sin grædende klients skulderHvad er eksistentiel terapi?

Eksistentiel terapi er en terapiform med en filosofisk mindset. I terapien handler det om at opnå klarhed omkring sine egne værdier, grundlæggende tanker om livet og sine målsætninger. Det er ligeledes en konkret metode til at finde frem til sig selv eller tolke kriser, der kan opstå igennem livet.

Hvordan foregår eksistentiel terapi?

Gennem psykoterapi bringer samtalerne dig og din terapeut dig frem til essensen af det, du ønsker at arbejde med. Oftest giver det en følelse af lettelse hos den enkelte, da man kan have båret rundt på mentalt tyngende ting igennem længere tid. Eksistentiel terapi kan også kombineres med andre terapiformer, f.eks. kognitiv terapi, hvilket man finder ud af i sessionen, afhængigt af den enkeltes konkrete situation og udfordringer.

Hvem kan få gavn af eksistentiel terapi?

Enhver kan gå igennem svære faser i livet, som det giver mening at få støtte til at arbejde med. Denne terapiform kan derfor være relevant for mange, uanset hvilken form for krise det drejer sig om:

Har du oplevet eksistentielle problemer i dit liv? Få eksistentiel terapi via GoMentor ved at finde en psykolog, terapeut eller coach på listen nedenfor eller søge via 'Find ekspert'-knappen. Har du brug for hjælp til at finde den rette mentor til dig, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support - vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Få hjælp med Eksistentiel terapi

Pernille Mikkeline Brandt Rikke Rask Møller Katja Rose Gurli Thomassen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Eksistentiel terapi

Pernille Mikkeline Brandt Rikke Rask Møller Katja Rose Gurli Thomassen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Eksistentiel terapi

Vi samarbejder med



Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.