Drømmearbejde

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Farverig drømmefanger, som fanger alle de dårlige drømme, som kan indtræde under søvntilstanden Hvad er drømmearbejde?

Drømmearbejde er en oplevelsesorienteret metode til gennemarbejdning af en eller flere drømme. Drømmen gennemgås, analyseres og tydes i kronologisk rækkefølge, ofte med fokus på væsentlige elementer i den pågældende drøm. I drømmearbejdet er der særlig opmærksomhed på de ting, der kommer frem i drømmerens oplevelse af drømmen.

Drømme er ofte billeder af dig og dit liv lige nu og er fyldt med ucensurerede budskaber fra dig til dig. Budskaberne er gemt i symboler og mennesker, der afspejler forskellige sider af dig selv. Hvis du ønsker at udforske sandheden om, hvad der foregår inde i dig og i dit liv, som du måske ikke er opmærksom på, eller du er nysgerrig på, om du udnytter dit fulde potentiale og ressourcer, er drømmearbejde en god mulighed for personlig udvikling for dig.

Få drømmearbejde via GoMentor

Har du brug for hjælp til at tyde dine drømme og arbejde med, hvad de betyder for dig i dit liv? Så kan en bevidstgørelse af drømmene skabe en gennemgribende forandring for dig og dit liv. På listen nedenfor kan du se oversigten over de psykologer, terapeuter og coaches, som kan hjælpe dig med drømmetydning og åndelig vejledning. Hvis du er i tvivl om, hvilken form for hjælp du har brug for, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre, uanset om det er til at tyde dine drømme eller noget helt andet.

Lær at tyde dine drømme

Susie Bjørnvad Iben Zacho Nirvi Bennich Karen Hastrup
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Lær at tyde dine drømme

Susie Bjørnvad Iben Zacho Nirvi Bennich Karen Hastrup
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Drømmearbejde

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.