Positiv psykologi

Skrevet af GoMentor

Positiv psykologiPositiv psykologi er en nyere retning inden for psykologi, hvor opmærksomheden rettes mod psykologisk sundhed og velvære, frem for psykisk lidelse og behandling. Det centrale i positiv psykologi er begreber som lykke, mestring, livskvalitet og optimisme, hvor det grundlæggende handler om, at individer fungerer godt, når de er optimistiske, tilfredse og lykkelige. Dette er netop bevist gennem empiriske undersøgelser, at mennesket trives bedre, når man fokuserer på det positive i livet og slipper bekymringerne. Det kan GoMentors tilknyttede mentorer hjælpe dig med, så du kan få det bedre og få en større livsglæde i hverdagen.

Hvem kan få gavn af positiv psykologi?

Alt efter hvilke behov eller udfordringer, du står med, kan positiv psykolog være til gavn for dig. Det kan således variere kraftigt, afhængigt af din situation. Alle kan dermed få gavn af denne metode, da den tilfører et positivt mindset til dit liv i form af nogle redskaber, du kan bruge i din hverdag. Det kan både hjælpe dig i hverdagen, i relationer, parforholdet, familien, på arbejdet eller uddannelsen. Det kan derfor give dig et øget overskud til de ting, du normalt ikke orker eller brokker dig over. Det skaber både en mere tilfredsstillende tilværelse hos dig - men smitter også af på dine omgivelser. Dog er det primært personer med psykiske lidelser, såsom angst eller depression, personer med lavt selvværd eller dem, der i høj grad er præget af pessimisme, som især har gavn af denne metode til at få sin hverdag til at fungere.

Få mere livsglæde med positiv psykologi

Uanset om du er interesseret i en mere positiv tilværelse, eller om du kæmper med en psykisk lidelse, er positiv psykolog anbefalesværdigt. Hos GoMentor har vi en lang række tilknyttede mentorer, herunder psykologer, psykoterapeuter og coaches, som tilbyder terapi og coaching med en positiv psykologisk tilgang. Det er muligt at aftale én eller flere sessioner med din mentor ved et fysisk fremmøde, hvor I aftaler tid og sted, efter dine behov. Derudover tilbyder de, med GoMentor som platform, online terapi og coaching, så du kan få hjælp til at få en større livsglæde, uanset hvor du er.

 

Her taler en af vores mentorer om positiv psykolog og illustrerer en øvelse, som kan hjælpe dig i hverdagen.

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Lars Ginnerup Tina Howard Julie Kyhn Susanne Weidner
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med Positiv psykologi

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lars Ginnerup Tina Howard Julie Kyhn Susanne Weidner
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere