Mentaltræning

Skrevet af GoMentor

MentaltræningHvad er mentaltræning?

Mange sportsudøvere - både eliteudøvere, professionelle og dem, der træner en gang imellem - bruger ofte størstedelen af deres tid på den fysiske træning frem for den mentale del. Det gør, at flere ikke udnytter deres fulde potentiale og faglige kunnen, da det netop ofte er det mentale, der stopper dem undervejs. Med mentaltræning og coaching kan du få de rette værktøjer og øvelser til at styrke dig mentalt. Mentaltræningen hjælper dig til at være bedre forberedt ved at træne hjernen til at kunne håndtere forskellige situationer, hvor du skal være ekstra fokuseret, både store sportspræstationer og simple hverdagssituationer i dit liv. Når du træner hjernen til at forstå og håndtere eventuelle udfordringer, er der større sandsynlighed for, at du præsterer optimalt.

Hvem kan få gavn af mentaltræning?

Mentaltræning er for alle, der ønsker at udvikle sig og skabe forandring - og derfor ikke kun for professionelle sportsudøvere. Det handler om at udnytte sit potentiale og optimere ens evne til at fokusere og præstere bedre. Ønsker du at opnå en større mental styrke, ro og balance? Så er mentaltræning måske det rette for dig.

Få mentaltræning via GoMentor

En mentaltræner er en uddannet coach, terapeut eller psykolog inden for mentaltræning. De tilknyttede mentaltrænere hos GoMentor kan hjælpe dig med at blive mentalt stærk, hvilket kan hjælpe dig i mange forskellige situationer - især i sport. Uddannede mentaltrænere kan også undervise andre i mentaltræning og mindfulness. Du kan se vores tilknyttede mentaltrænere på listen nedenfor eller søge via 'Find ekspert'-knappen. Find en mentor i dag og start din personlige udvikling.

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Judy Solomon Per Petersen Lars Ginnerup Mads Fredskilde
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med Mentaltræning

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Judy Solomon Per Petersen Lars Ginnerup Mads Fredskilde
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere