NLP (Neuro Lingvistisk Programmering)

af GoMentor

Sidst opdateret 7-9-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er Neuro Lingvistisk Programmering?

Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) terapi inkorporerer, et sæt sprog- og sansebaseredeinterventioner og adfærdsmodifikationerede teknikker, der er beregnet til at forbedre klientens selvbevidsthed, selvtillid, kommunikationsevner og sociale handlinger. Målene for NLP er at hjælpe klienten til at forstå, at den måde man ser verden på påvirker hvordan man opererer i verden, og at det er nødvendigt at ændre de tanker og adfærdsmønstre, der ikke har vist sig gavnlige i fortiden. Dog er det empiriske bevis for effektiviteten af ​​NLP på nuværende tidspunkt stadig begrænset.

En hånd der holder et stearinlys med ild i

Hvornår anvendes NLP?

NLP er blevet brugt til at behandle frygt og fobier, angst, lav selvtillid, stress, posttraumatisk stresslidelse og generelt reduceret livskvalitet på grund af forskellige psykologiske problemer. Omfanget af de fleste undersøgelser, der vedrører NLP's effektivitet i behandlingen af ​​disse problemer, har været minimale og har haft blandede resultater.

NLP er blevet brugt til at behandle en lang række problemer. Disse inkluderer:

Få hjælp med NLP-metoden

Se alle psykologer og terapeuter som anvender Neuroaffektiv psykoterapi.

Få hjælp med NLP

Lene Wallentin Iben Zacho Zenna Grundtvig Camilla Clausen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med NLP

Lene Wallentin Iben Zacho Zenna Grundtvig Camilla Clausen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering)

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.