METAsundhed

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

En læge-checkliste på et dashboard med et teleskop og en kuglepen ovenpåHvad er METAsundhed?

METAsundhed - METAmedicin - er et helhedssyn på sundhed og sygdom, baseret på kroppens intelligens. Det er en model, som giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd, både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer. 'Meta' betyder at se noget oppefra, altså det at få et større overblik, set i fugleperspektiv. Medicin betyder oprindeligt lægekunst; kunsten at fremme kroppens selvhelbredende kræfter, hvilket er den betydning, vi benytter i METAsundhed/METAmedicin.

I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, hvilket skaber de bedste resultater, når de forskellige metoder kombineres. Din krop går fra at være besværlig til at være din egen intelligente medspiller og observatør. Metoden er relevant for dig, både hvis du har symptomer på en lidelse eller sygdom, en eller anden form for skavank, eller du er pårørende til en person, der er syg. Det vil hjælpe dig til at få en bedre forståelse for din egen krop og blive i stand til at læse den, når du får specifikke symptomer. På den måde kan du bedre håndtere din egen krop og evt. sygdom i fremtiden.

Få hjælp med METAsundhed via GoMentor

Ønsker du at blive klogere på din krop og dine symptomer, når du oplever dem, kan METAsundhed være det rette for dig. Du kan finde oversigten over psykologer og terapeuter, som tilbyder metoden, på listen nedenfor. Du kan læse mere om erfaring og baggrund på den enkelte mentors profil. Er du i tvivl om, hvad du har brug for hjælp til, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support - vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Få hjælp med METAsundhed

Camilla Clausen Sussie Banke Skovdal Martin Jensen Zenna Grundtvig
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med METAsundhed

Camilla Clausen Sussie Banke Skovdal Martin Jensen Zenna Grundtvig
Få hjælp online fra 596 kr./md.

METAsundhed

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.