Løsningsfokuseret terapi

af Unknown User

Sidst opdateret 31-8-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er Løsningsfokuseret terapi?

Løsningsfokuseret terapi (SFBT) har fokus på en persons nuværende og fremtidige omstændigheder og mål snarere end tidligere oplevelser. I denne målorienterede terapi er symptomerne eller problemerne, der bringer en person til terapi typisk ikke bestemt.

I stedet kan en kvalificeret terapeut opfordre de der er i behandling, til at udvikle en vision for fremtiden og tilbyder støtte, når de bestemmer de færdigheder, ressourcer og evner, der er nødvendige for at opnå denne vision med succes.

Hvornår bruges Løsningsfokuseret terapi? 

Mange personer med angst, depression, ADHD, PTSD og andre psykiske sundhedsforstyrrelser og livsproblemer har alle tænkt, "Jeg vil aldrig finde en løsning på mit problem. Jeg vil altid være elendig og vil aldrig være glad." De sidder i den modsatte ende af en terapeut eller psykolog med skepsis i deres sind og synkende følelser i deres hjerter. De kan agonize over små detaljer og se større ting som en katastrof. Med en løsningsfokuseret terapeut kan klienten hurtigt lære at bevæge sig væk fra dette tankemønster og begynde at føle sig bemyndiget til at løse deres problemer.

Er løsningsbaseret terapi rigtigt for dig?

Hvis du har et problem, som du ikke føler du kan løse, kan du med fordel overveje at tale med en løsningsbaseret terapeut i nærheden af ​​dig. Hvis du er villig til at ændre dig og vil fokusere mere på nutiden og fremtiden, kan denne type af terapi være for dig. At skabe dine egne mål og indramme din fremtid vil hjælpe dig, når du forbereder dig på at finde løsninger og bygge på interne og eksterne ændringer. Du kan også prøve online terapi. GoMentor tilbyder en sikker platform, hvor du kan vælge eller blive matchet med en licenseret, kvalificeret terapeut eller psykolog og få hjælp hurtigt, måske allerede i dag! Alt hvad du behøver for at komme i gang, er en internetforbindelse og en telefon, iPad/tablet eller computer.

Få hjælp med Løsningsfokuseret terapi

Bettina Østrand Pernille Mikkeline Brandt Katrine Boeck Michael Fray
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Løsningsfokuseret terapi

Bettina Østrand Pernille Mikkeline Brandt Katrine Boeck Michael Fray
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Løsningsfokuseret terapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.