NADA-øreakupunktur

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Dame med mørkt hår får nakkemassage af en massør iført blå kittel Hvad er NADA-øreakupunktur?

NADA-øreakupunktur er en behandlingsmetode, som supplerer en primær, eksisterende behandling for at gøre den bedre. Det er dermed ikke en isoleret behandling i sig selv, men en recovery-model, baseret på øreakupunktur, der f.eks. kan anvendes supplerende med kropsakupunktur. Det er en metode, der skaber balance mellem ens psyke og krop ved at styrke ens kognitive evner. Metoden har vist sig at nedsætte behovet for at få medicin samt forebygge tilbagefald (recidiv) og indlæggelser.

Hvad kan NADA-øreakupunktur hjælpe mod?

NADA er velfungerende sammen med både medicinsk og terapeutisk behandling og er en metode, der bl.a. kan hjælpe til:

Få NADA-øreakupunktur via GoMentor

NADA-øreakupunktur er en metode, som kan anvendes supplerende til forskellige typer af behandlinger. På listen nedenfor kan du se oversigten over de psykologer og terapeuter, der er tilknyttet GoMentor, som tilbyder metoden. Det kan bl.a. være i forbindelse med samtaleterapi, at NADA kan være behjælpelig for netop dig. Læs mere om den enkelte mentors måde at anvende denne form for øreakupunktur på ved at klikke ind på deres profiler. Du kan også kontakte GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette mentor til dig.

Få hjælp til NADA-øreakupunktur

Glennie Grønne Kirsten Alstrøm Jette Fredslund Nikoline Gjøderum-Svenningsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til NADA-øreakupunktur

Glennie Grønne Kirsten Alstrøm Jette Fredslund Nikoline Gjøderum-Svenningsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

NADA-øreakupunktur

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.