Businesscoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Businesscoaching

Hvad er business coaching?

Ønsker du at skabe succes og forbedre dine karrieremuligheder? Så er businesscoaching det rette valg. Her har du mulighed for at gøre dig selv mere attraktiv arbejdsmæssigt, både som medarbejder og leder. En businesscoach kan hjælpe dig med at skabe din personlige udvikling så effektivt som muligt, så du kan få succes - både privat og på jobbet.

Her vil du blive bedre til at:

 • Skabe klare målsætninger
 • Tage bedre beslutninger
 • Skabe en større bundlinje
 • Øge din personlige gennemslagskraft
 • Synliggøre konflikter og løse dem
 • Skabe positive overbevisninger, som muliggør handling
 • Afdække uhensigtsmæssige vaner og skabe nye effektive vaner
 • Opbygge mental styrke

Det kan du bruge businesscoaching til

En businesscoach kan hjælpe med mange forskellige former for coaching, der vedrører job og karriere. Det kan være meget forskelligt, hvad man har behov for, alt efter ens jobsituation og målsætninger.

Her findes følgende former for businesscoaching:

 • Karrierecoaching – Motivation, råd og vejledning til at sætte de rette mål for sin karriere gennem identificering af kompetencer. Her får man hjælp til CV, ansøgning og jobsamtale, så man får de rette værktøjer til at finde og beholde det rigtige job.
 • Kommunikationscoaching – Verbale og nonverbale kommunikationsevner, som kan være uundværlige redskaber til at opnå succes. Her lærer man desuden også, hvor vigtigt det er at være god til at lytte.
 • Ledelsescoaching – Dette værktøj kan nemt give den nødvendige støtte og de nødvendige informationer til mennesker i en virksomhed. Dette er nyttigt for både nye ledere og for gamle, mere garvede ledere.
 • Executive coaching – Det er yderst vigtigt for mennesker i ledelsen i en virksomhed at vide, hvordan man får succes. Executive coaching kan gøre ledere endnu bedre. Denne form ligner meget ledelsescoaching, men er typisk relevant for erfarne ledere, og hvordan man kan blive bedre.
 • Motivationscoaching – Der er mange former for motivationsråd og teknikker, som kan læres, lige fra selvmotivering til at motivere medarbejdere, hvilket kan være relevant for både medarbejdere såvel som ledere.
 • Performance coaching – At forbedre medarbejdernes ydeevne, uden at stresse dem, er en uvurderlig evne, som kan få en leder til at være vellidt og føre til fremgang. Dette kan også anvendes i forbindelse med lifecoaching.
 • Teamcoaching – At forbedre medarbejdernes ydeevne i et team, uden at stresse dem, men motivere dem gennem specifikke teknikker. Denne form for coaching ligner meget performancecoaching, men har sit hovedfokus på teamledere, og hvordan de kan blive bedre til at lede og motivere sit team.
 • Salgscoaching – Der er mange salgsfremmende teknikker, som kan tillæres for at fremme salget i en virksomhed. Nogle mennesker har en naturlig evne til at være salgsmænd, mens andre har brug for lidt salgscoaching for at mestre kunsten at sælge.

Online businesscoaching hos GoMentor

Hos GoMentor går vi meget op i at kunne tilbyde dig de bedste muligheder inden for businesscoaching og karriererådgivning. Det er dermed ikke en form for terapi, men nærmere en teknik til at skabe mental vækst. Det skal ses som en investering i værdifulde medarbejdere eller ledere, da, de mange former for businesscoaching, er med til at skabe personlig udvikling, der samtidig skaber udvikling og fremdrift arbejdsmæssigt. Sammen med en businesscoach, vil I sætte nogle konkrete mål for dit forløb. Flere af vores coaches har en bred vifte af erfaring inden for businesscoaching, som er klar til at hjælpe dig eller din virksomhed. Her tilbyder de, med GoMentor som platform, online businesscoaching, hvor og hvornår, du har behov for det, så du kan blive en ambitiøs og succesfuld leder eller medarbejder.

Få hjælp med Businesscoaching

Glennie Grønne Karen Hastrup Katja Rose Norma Lind Thomsen

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Businesscoaching

Glennie Grønne Karen Hastrup Katja Rose Norma Lind Thomsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Businesscoaching

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.