Sundhedscoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

SundhedscoachingAt leve sundt kan betyde at leve et lykkeligere og måske endnu længere liv. At være sund betyder at være aktiv, klar i hovedet og kunne nyde alle de underværker, livet har at tilbyde. Nogle mennesker bliver født i stand til at forblive sunde uden at skulle tilegne sig en anden tankegang, hvor andre skal arbejde hårdt for at forsøge at blive eller forblive sunde - f.eks. ved at gå på den ene slankekur efter den anden eller få en diætist.

Hvad er sundhedscoaching?

Sundhedscoaching kan hjælpe dig med at få de rette teknikker og tips, der vil resultere i et sundere og lykkeligere liv. Den nøjagtige metode til et sundere liv kan variere fra person til person, men en sundhedstræner kan hjælpe en person med at pege ham eller hende i den rigtige retning, uanset alder, køn eller nuværende fysiske tilstand. Online sundhedscoaching her på GoMentor kan hjælpe begge typer mennesker. Selv dem, der lever et sundt liv, kan få gavn af praktiske tips og råd, som en sundhedscoach kan tilbyde.

Fordele ved et sundt liv

Disse er nogle af fordelene ved at leve et sundt liv:

  • Energi - Dette er en af de grundlæggende fordele, hvilket alle dog ville kunne få gavn af.
  • Mindre smerte - Mindre fysisk smerte er en anden fordel ved at leve sundt.
  • Længere liv - Selv om ingen ved, hvornår de skal dø, kan det være en langvarig forlængelse af en levetid at have en sund livsstil.

Tips til at leve et sundere liv

Disse er nogle af de grundlæggende råd til dem, der ønsker at have en sund livsstil:

  • Spis rigtigt - Det er vigtigt, ikke kun at spise de rigtige fødevarer, men at spise de rigtige mængder på de rigtige tidspunkter hver dag. Variation i din kost er også vigtigt for din sundhed generelt og dermed et godt helbred.
  • Træn mere - Få masser af motion og sørg for at opretholde din træning - primært motionstræning, men supplér gerne med styrketræning. Det bliver lettere med tiden, jo sundere man bliver.

Det virker umiddelbart til at overkomme, men at leve sundt er egentlig grundlæggende baseret på disse to tips. Tricket kommer i at komme med en praktisk plan for at følge disse tips og opretholde dem. Det er her, sundhedscoaching virkelig kan være nyttigt.

Sådan kan en sundhedscoach hjælpe dig

At samarbejde med en uddannet coach inden for sundhed, kost og motion til at besvare spørgsmål og rådgive en kan være yderst behjælpeligt for at kunne komme i gang med en overordnet sundhedsplan, herunder en kostplan, et træningsforløb og et positivt mindset. At leve sundt er derimod en vanskeligere opgave i nutidens verden med fastfood, forarbejdede måltider og sukkerholdige drikkevarer overalt. Fordelene ved en god kost, masser af motion og et sundt liv er dog det værd. Det er det, de professionelle og erfarne mentorer hos GoMentor hjælpe dig med. De kan tilbyde den rette hjælp, rådgivning og information, der er nødvendige for at lykkes i at leve en sund livsstil.

Få hjælp med Sundhedscoaching

Inge Merete Søndergaard Malene Louise Aagaard Samuael Neo Petersen Annette Thomsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Sundhedscoaching

Inge Merete Søndergaard Malene Louise Aagaard Samuael Neo Petersen Annette Thomsen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Sundhedscoaching

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.