Studiecoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

StudiecoachingHar du brug for en studiecoach?

En studiecoach kan du bruge til lige præcis det, der udfordrer dig i dit studie!

Dine udfordringer er at betragte som sten i skoen, der kan genere hele vejen gennem din studietid. Hvis du stopper op og får stenen fjernet, så går det hele meget lettere. Uanset om du har brug for gode råd til din studietid på gymnasiet, universitetet eller noget helt andet, kan en studiecoach hjælpe dig gennem dine udfordringer.

 

Find den rette studiecoach her

 

Det kan du bruge studiecoaching til

  • Studiestart - Er du udfordret på at starte nyt studie? Det være sig i forhold til at møde nye mennesker, tanker og bekymringer, om det er det rigtige studievalg. Bare det, at starte et nyt kapitel i sit liv, kan være svært og udfordrende for mange. Få hjælp til at håndtere det, der spænder ben for dig, så din studiestart bliver en god og succesfuld oplevelse.
  • Studieliv - Der er mange udfordringer ved at få passet et studie ind i din øvrige livssituation og en fyldt kalender med arbejde, familie, eventuelle børn, fritidsinteresser og meget mere. Få overblik over dit studie, sæt motiverende og realistiske mål og opnå glæde og tilfredshed.
  • Motivation - Har du problemer med at følge med i studiet? Keder du dig, eller kan du ikke overkomme at følge den daglige undervisning, bestå test og eksaminer og føle glæde og tilfredshed ved din indsats? Få hjælp til at få synliggjort dine mål og drømme, og find motivationen igen.
  • Selvværd/Selvtillid - Føler du ikke, at du er god nok, eller gør det godt nok – eller har du på andre måder svært ved at føle dig godt tilpas i dit studie? Coaching kan hjælpe dig med at finde dine ressourcer frem igen. Vi fokuserer på dit potentiale og arbejder med at nedbryde begrænsende overbevisninger og finde gode støttende overbevisninger i stedet.
  • Eksamenslæsning - Få struktur på din eksamenslæsning eller lektielæsning i al almindelighed. Har du svært ved at overkomme din læsning, laver du mange overspringshandlinger, eller har du opgivet fuldstændig? Så kan studiecoaching hjælpe dig med at få opsat realistiske mål, så det lykkes dig at føle dig tilfreds med din arbejdsindsats.
  • Eksamensangst - Lider du af præstationsangst, eller frygter du eksamen af andre årsager? Få redskaber til at håndtere din frygt, og overvind de barrierer, der forhindrer dig i at slappe af i eksamenssituationer.

Online studiecoaching via GoMentor

Hos GoMentor går vi meget op i at kunne tilbyde dig de bedste muligheder inden for studie og karriere. Det er dermed ikke en form for terapi, men nærmere en teknik til at skabe mental vækst. Det skal ses som en investering i din fremtid, da coaching er med til at skabe personlig udvikling, der samtidig skaber udvikling og fremdrift uddannelsesmæssigt. Sammen med en studiecoach vil I sætte nogle konkrete mål for dit forløb og forberede dig på dine eksaminer, alt efter din situation. Vores tilknyttede studiecoaches tilbyder, med GoMentor som platform, online studiecoaching, hvor og hvornår du har behov for det, så du kan blive en ambitiøs og succesfuld studerende.

Få hjælp med Studiecoaching

Lene Wallentin Glennie Grønne Katja Rose Karen Hastrup

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Studiecoaching

Lene Wallentin Glennie Grønne Katja Rose Karen Hastrup
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.