Psykolog København

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

psykolog københavn

Find psykolog i København

Bor du i København og har brug for en psykolog? Så kan vi hjælpe dig. På GoMentor har vi samlet de bedste psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches. Vi bruger mentor-begrebet som en fælles betegnelse for disse og har gjort det nemt for dig som privatperson eller virksomhed at finde f.eks. psykologer i København. Vi samarbejder med flere forskellige og gode psykologer i København, som du nemt kan kigge igennem her på hjemmesiden og få et indtryk af. Du kan bl.a. læse deres profiler, herunder profiltekster, introduktionsvideoer, anbefalinger fra andre brugere, og hvilken psykologisk metode og erfaringsområder de arbejder mest med. Kommer du i tvivl om, hvorvidt det lige netop er en psykolog, du har brug for, kan vi anbefale, at du også overvejer de andre muligheder, såsom de psykoterapeuter, sexologer og coaches der er i København. Ligeledes kan du vælge, om den samtaleterapi, du søger, skal foregå som personligt fremmøde eller online via video-samtale eller chat. Kort fortalt gør vi markedet overskueligt og gennemskueligt, så du hurtigere kan få den hjælp, du har brug for - også hvis du søger en psykolog i København.

 

Find den rette psykolog her

 

 

Psykolog KøbenhavnFind psykolog, psykoterapeut eller coach i København og omegn

Bor du i Københavns kommune, Frederiksberg kommune eller de nærtliggende byer og har brug for en psykolog, psykoterapeut eller coach, er du kommet til det rette sted. Hos GoMentor er vi stolte af at have gjort det rigtig let for dig at søge sig frem til den rette mentor, uanset hvad dit behov er. Det vigtigste, for at få et godt forløb eller enkeltsamtale, handler for nogle om, hvorvidt der er kemi mellem dig og mentoren og dermed lidt mere underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Undersøg derfor først mulighederne, herunder de forskellige former for terapi, psykoterapi, kognitiv terapi eller coaching.

 

Se listen over vores mentorer nedenfor eller søg specifikt via 'Find ekspert'-knappen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentors support på mail, telefon eller via vores live chat. Vi sidder klar til at vejlede dig.


Find en psykolog, terapeut eller coach i Københavns kommune, tæt på dig, bl.a. i København, Brønshøj, Valby og Vanløse.

Britta Wilfert Julie Kyhn Bettina Østrand Zenna Grundtvig
Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere