Parforholdstest

af GoMentor

Sidst opdateret 29-10-2020

Reviewer GoMentor

Test dig selv: Er jeg i et sundt og trygt forhold?

Kommunikationsproblemer

Når man er i et fast forhold, handler det om tillid, tryghed, ansvar og at kunne gøre hinanden bedre. Disse ting er ikke bare noget, der følger med, når man vælger at binde sig til et andet menneske - det kræver tid og arbejde. Men hvor lang tid skal vi være villige til at give vores partner? Undersøgelser viser at der i gennemsnit går 6 år, før man bliver rigtig bevidst omkring problemerne i sit forhold.

Med denne test kan du få en afklaring på, om dit forhold giver dig det, som du har brug for.


Hos GoMentor kan du få hjælp til at løse problemerne i dit parforhold. Book online eller kontakt en psykolog, terapeut eller coach direkte og aftal en tid til at mødes via vores søgefunktion "Find mentor". Du kan også tilmelde dig GoMentor 24/7, hvor vi matcher dig med din personlige mentor, som du kan skrive fortroligt med, uanset tid og sted. Vores psykologer, psykoterapeuter og coaches er klar til at hjælpe dig med at løse de problemer der må være i dit forhold, og genskabe din livsglæde i hverdagen. Læs mere om parforholds problematikker som jalousi, kommunikationsproblemer, kærlighedsmønstre, magtkampe, skilsmisse og brud, svigt og forræderi samt utroskab.

Parforholdstest

Charlotte Quist Iversen Aida Mansoor Sabina Fevre Charlotte Sandfeld
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.