Depressionstest

af GoMentor

Sidst opdateret 1-6-2021

Reviewer GoMentor

Depressionstest - test om du har en depression

Test dig selv: Har jeg en depression?

 

Føler du dig særligt deprimeret? Måske føler du, at det hele er uoverskueligt og kan ikke se noget håb forude. At føle sig deprimeret betyder ikke nødvendigvis, at man har en depression - ofte ses forskellen, når symptomer som håbløshed, ensomhed, selvskade eller selvmordstanker finder sted, og hvis det er over en længerevarende periode. Det kan f.eks. være en vinterdepression, fødselsdepression, en depression efter stress eller i forbindelse med angst. Test, om du har symptomer på depression, her.

 

 

  

Depressionstest - Gratis e-bog med 10 råd mod depression

 

Vil du have 10 gode råd fra vores mentorer til, hvordan du kan komme ud af en depression?

 

Nedenfor kan du indtaste dit navn og e-mail og få tilsendt e-bogen "10 råd mod depression" helt gratis. Her har 10 af vores kvalificerede mentorer med erfaring inden for depressioner udformet deres bedste råd til, hvad du kan gøre, hvis du føler dig deprimeret eller er i et stadie, hvor du har depression symptomer og er ved at udvikle en depression.

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev, hvor du har mulighed for at blive opdateret med andet relevant indhold om depressioner, gratis online foredrag, events og konkurrencer.

 

Du er også mere end velkommen til at kontakte GoMentor support på support@gomentor.com, hvis du har brug for hjælp til at komme ud af din depression.

 

 

Download 10 råd mod depression her

 

Hos GoMentor kan du få hjælp til din depression, hurtigt og nemt. Book online eller kontakt en psykolog, terapeut eller coach direkte og aftal tid til at mødes via vores søgefunktion "Find mentor". Du kan også tilmelde dig GoMentor 24/7, hvor vi matcher dig med din personlige mentor, som du kan skrive fortroligt med, uanset tid og sted. Vores psykologer, psykoterapeuter og coaches er klar til at hjælpe dig med at komme ud af depressionen og genskabe din livsglæde i hverdagen. Læs mere om depression, samt hvordan du kan få hjælp, hvis du kæmper med en fødselsdepression eller andre former for depressioner. Vores psykologer, psykoterapeuter og coaches er klar til at hjælpe dig med at genskabe din livsglæde og få overskud igen. Du kan ligeledes læse mere om muligheden for at booke en online psykolog eller online coach.

Få hjælp til håndtering af depression

Frederik Engels Iben Zacho Lene Wallentin Sanne Kirstine  Holm
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.