Terapeut

af GoMentor

Sidst opdateret 3-5-2021

Reviewer GoMentor

TerapeutHvad er en terapeut?

En terapeut er en person, som kan have mange forskellige uddannelser og baggrunde, afhængigt af den enkeltes fagområde. Terapeuter har dog generelt set fokus på at bearbejde årsager til de udfordringer, du kæmper med, i et forsøg på at ændre dem. Uanset om du ønsker en psykoterapeut, parterapeut, kropsterapeut eller noget helt andet, kan du finde den rette til dig hos GoMentor. 

Hvad er terapi?

I terapien anvendes psykologiske metoder til at få dig til at blive mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre og din sociale adfærd. Gennem en række spørgsmål indkredser terapeuten problemet eller problemerne, som er nødvendige at arbejde med. Terapeutens opgave er at støtte både individet, gruppen, familien eller andre pårørende. Varigheden af en terapeutisk behandling varierer afhængigt af problematikken, men vil ofte fungere som et forløb à flere terapeutiske samtaler.

Med terapi kan du bl.a. få hjælp til:

Såfremt du søger andre terapiformer, som ikke er relateret til mental- eller psykisk sundhed, henvises generelt til sundhed.dk, hvor alle autoriserede behandlere til de forskellige faggrupper fremgår. For personer i hovedstadsområdet med behov for en statsautoriseret fodterapeut henvises til specialaftale med Din Fodterapeut.

Online terapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi mange terapeuter tilknyttet med vidt forskellige baggrunde og erfaringsområder. Ved at starte et forløb med en terapeut kan du begynde din personlige udvikling og dermed øge din glæde, dit overskud og generelle livskvalitet. Du har mulighed for at få traditionel terapi, hvor du aftaler at mødes med din terapeut, ved at søge efter en via 'Find ekspert'-knappen. Du kan læse mere om uddannelse og erfaring på den enkelte terapeuts profil for at finde den helt rette mentor til dig. Derudover har du også mulighed for at få online-terapi via GoMentor 24/7, hvor du kan skrive ubegrænset med en terapeut, som vi matcher dig med, uafhængigt af tid og sted. På den måde kan du få den rette hjælp nemt og fleksibelt, uanset hvor du er, og hvornår du har brug for det. Ellers er du altid velkommen til at kontakte GoMentor - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Få hjælp med en terapeut

Lene Wallentin Glennie Grønne Gurli Thomassen Nirvi Bennich
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.