Marte Meo terapeut

Skrevet af GoMentor

Marte meo terapeutHvad er en Marte Meo terapeut?

En Marte Meo terapeut er en terapeut med uddannelse i Marte Meo metoden, der handler om kontakt, med henblik på at forbedre trivsel og kommunikation. Terapeutuddannelsen i Marte Meo er en efteruddannelse, der er relevant for  professioner, som arbejder med mennesker. Efter uddannelsen er det muligt at blive internationalt certificeret som Marte Meo terapeut. Det strækker sig ca. over 14-16 måneder med i alt 20 kursusdage.

Hvad er Marte Meo?

"Marte Meo" kan på dansk oversættes til "ved egen kraft". Marte Meo metoden er meget pædagogisk og handler primært om kontakten, relationen og samspillet mellem mennesker. Den tager afsæt i det nye spædbarnsparadigme, hvor mennesket grundlæggende er et socialt væsen, der formes og udvikles i kontakt med andre. Forløbet med Marte Meo terapi er især relevant for børn med handicap, udviklingsforstyrrelser eller indlæringsvanskeligheder. Metoden henvender sig derfor primært til børn, der har et udviklingsbehov.

Find den rette Marte Meo terapeut

Hos GoMentor har vi flere terapeuter tilknyttet, som tilbyder Marte Meo metoden. Se oversigten over de forskellige mentorer på listen nedenfor. Er du i tvivl om, hvorvidt Marte Meo er den rette hjælp til dit barn, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support. Vi sidder klar til at hjælpe dit barn med at få det bedre.

Book en Marte Meo terapeut og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Per Christensen Karen Petersen Ingelise Isak Miriam Veksebo
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Find en Marte Meo terapeut

Book en Marte Meo terapeut og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Per Christensen Karen Petersen Ingelise Isak Miriam Veksebo
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere