Marte Meo terapeut

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Marte meo terapeutHvad er en Marte Meo terapeut?

En Marte Meo terapeut er en terapeut med uddannelse i Marte Meo metoden, der handler om kontakt, med henblik på at forbedre trivsel og kommunikation. Terapeutuddannelsen i Marte Meo er en efteruddannelse, der er relevant for  professioner, som arbejder med mennesker. Efter uddannelsen er det muligt at blive internationalt certificeret som Marte Meo terapeut. Det strækker sig ca. over 14-16 måneder med i alt 20 kursusdage.

Hvad er Marte Meo?

"Marte Meo" kan på dansk oversættes til "ved egen kraft". Marte Meo metoden er meget pædagogisk og handler primært om kontakten, relationen og samspillet mellem mennesker. Den tager afsæt i det nye spædbarnsparadigme, hvor mennesket grundlæggende er et socialt væsen, der formes og udvikles i kontakt med andre. Forløbet med Marte Meo terapi er især relevant for børn med handicap, udviklingsforstyrrelser eller indlæringsvanskeligheder. Metoden henvender sig derfor primært til børn, der har et udviklingsbehov.

Find den rette Marte Meo terapeut

Hos GoMentor har vi flere terapeuter tilknyttet, som tilbyder Marte Meo metoden. Se oversigten over de forskellige mentorer på listen nedenfor. Er du i tvivl om, hvorvidt Marte Meo er den rette hjælp til dit barn, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support. Vi sidder klar til at hjælpe dit barn med at få det bedre.

Find en Marte Meo terapeut

Kirsten Alstrøm Ingelise Isak June Werenfeldt Arni Gudmundsson
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.