Søvnterapeut

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

SøvnterapeutHvad er en søvnterapeut?

En søvnterapeut er en terapeut med uddannelse inden for søvn og søvnproblemer. Et behandlingsforløb med en søvnterapeut kan hjælpe dig med at få dybere indsigt i dit liv, samt hvorfor du har problemer med at sove. Søvnterapeuter kan derfor hjælpe dig med at få en mere normal søvn og formentlig et bedre liv, fyldt med energi og overskud.

Hvad er søvnterapi?

Søvnterapi - søvnbehandling - er en behandlingsmetode, der kan hjælpe dig med at få en bedre søvn. Det foregår som et forløb over en periode, hvor du får konkrete værktøjer og hjælp til at forstå og håndtere dine kropslige reaktioner.

Søvnterapi kan hjælpe dig med søvnproblemer som søvnforstyrrelser og søvnløshed, der både kan være kronisk (periode på flere måneder eller år) eller akutte. Akutte søvnproblemer opstår ofte i forbindelse med stress, angst eller en livskrise. Ved at forbedre din søvnrytme og søvn generelt er det samtidig med til at mindske risikoen for at udvikle andre psykiske lidelser, såsom depression.

Find den rette søvnterapeut

Hos GoMentor kan du få hjælp til at forbedre din søvn med vores uddannede terapeuter - se oversigten over søvnterapeuter nedenfor eller søg mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen. Ved at få en bedre søvnkvalitet vil du også få en bedre livskvalitet og mere overskud i hverdagen.

Få hjælp til Søvnterapeut

Bettina Østrand Christin Walter Ingelise Isak
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.