Tankefeltterapeut

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

TankefeltterapeutHvad er en tankefeltterapeut?

En tankefeltterapeut er en terapeut, der har taget en uddannelse eller en række kurser inden for tankefeltterapi (TFT) og/eller emotionel frihedsteknik (EFT). Det kan være meget forskellig erfaring, den enkelte terapeut har, afhængigt af uddannelsen og hvor den er taget henne. Læs mere på hver mentors profil for at se, hvilke erfaringer og uddannelser den enkelte har.

Hvad er tankefeltterapi?

Tankefeltterapi er en unik, effektiv og hurtig terapiform til behandling af både psykiske og fysiske problemer, sygdomme og smerter. Tankefeltterapi er en revolutionerende teknik, hvor man med to fingre "tapper" sig til at slippe uønskede tanker, tankemønstre og kropsreaktioner. Denne teknik tager udgangspunkt i tanker, følelser og kroppen som en helhed.

 

Tankefeltterapi kan bl.a. hjælpe dig mod:

Find den rette tankefeltterapeut

På listen nedenfor kan du se oversigten over de tankefeltterapeuter, der er tilknyttet GoMentor. Har du brug for hjælp til at finde den rette terapeut til dig, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support. Ved at komme i gang med behandlingen hurtigst muligt kan du starte din personlige udvikling ved at få styr på dine tanker.

Få hjælp af en tankefeltterapeut

Sussie Banke Skovdal Mette Illianna Turms Camilla Clausen Grith Böcher
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.