Hypnoterapeut

HypnoterapeutEn hypnoterapeut arbejder med hypnoterapi. Hypnoterapien er terapeutisk arbejde med hypnose, som ofte er meget effektivt, når gamle vaner eller negative tankemønstre skal brydes. Ofte er det vores tanker og følelser, der skaber problemer i vores liv. Med Hypnoterapien kan du få hjælp til at ændre disse negative opfattelser. 

Når man er under hypnose, arbejdes der dybdegående med at foretage positive, ønskede ændringer i tanke- og følelsesmønstre. Ens underbevidsthed er på dette tidspunkt mere åben end ellers, og det er derfor muligt at foretage disse ændringer. Gennem hele livet bliver vi bombarderet med informationer, som lagres i vores underbevidsthed. Alle de ting, vi udsættes for, både positive og negative, bevidste og ubevidste, gemmes, og kan påvirke vores måde at handle og tænke på. Vi opfatter verden ud fra de erfaringer og informationer, vi har oplagret i det underbevidste.  

Er hypnoterapi og hypnose det samme? 

Hypnoterapien er en videreudvikling af den klassiske hypnose. Den klassiske hypnose er ofte bydende og bestemmende, hvor folk bringes i trance, og derefter stilles suggestioner (hypnotiske forslag), som skal ændre den adfærd, de ikke længere ønsker, mens hypnoterapien oftest er tilladende, samarbejdende og forslagsstillende. Derudover anvender man i hypnoterapien terapeutiske redskaber primært fra gestaltterapien, for at nå ind til kernen af problemet, i stedet for bare at lægge et nyt budskab ind i underbevidstheden, som man gør i den klassiske hypnose.  

Hvad kan en hypnoterapeut hjælpe med?

  • Rygestop
  • Vægttab
  • Søvnløshed
  • Mindske stress
  • Slippe fobier, traumer og angst
  • Forbedre dit selvværd

Hypnoterapi anvendes ofte, når det er nødvendigt at "gå uden om" den intellektuelle og analytiske opmærksomhed, og i stedet direkte arbejde med de dybere ubevidste følelser og overbevisninger, som en almindelig psykolog kan have sværere ved at nå ind til. Hypnoterapi er et dybdegående redskab, som vil kunne have en effekt for resten af dit liv. 

 

Uanset hvor alvorligt problemet er, går man i hypnoterapien kun så dybt, som behandleren kan se, er nødvendigt for lige netop dig. Langt fra alle har behøv for at dykke ned i barndomstraumer eller lign. det kan være nok at udskifte stykker af hukommelsen, som kan være skadelige eller bremse dit nuværende liv. Hvis du har behov for en dybere behandling, er der ikke grund til at være nervøs, da det ikke er ubehageligt. Underbevidstheden gør det meste af arbejdet. Behandlingen er ufarlig, da behandleren gennem hele forløbet kan læse og følge dine signaler, og når som helst kan pause behandlingen. Der er tale om et tæt samarbejde, hvor behandleren fornemmer og respekterer dine ønsker og grænser undervejs.  

Find den rette hypnoterapeut

Nedenfor kan du se oversigten over de mentorer, der er uddannede hypnoterapeuter hos GoMentor. På deres profiler kan du læse mere om de enkeltes erfaring og metoder, eller ved at søge mere specifikt til højre under 'Find ekspert'.

Brug for en hypnoterapeut?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Claus Madsen Tina Olsen Inger Grejs Bjeverskov Inge Jessen
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp af en hypnoterapeut

Brug for en hypnoterapeut?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Claus Madsen Tina Olsen Inger Grejs Bjeverskov Inge Jessen
Lige nu: Spar 37% på online terapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.