Traumeterapeut

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

TraumeterapeutHvad er en traumeterapeut?

En traumeterapeut er en terapeut, der har uddannet sig i behandling af chok og traumatiske hændelser. På traumeterapeutuddannelsen handler det om at kunne arbejde med traumer, herunder hvordan og hvorfor vi får dem, hvordan de lagres i os, samt hvordan vi kan komme af med dem. Terapeuternes baggrunde og erfaringer varierer, alt efter hvilken uddannelse de har, og hvor den er taget henne.

 

Der findes forskellige metoder inden for traumeterapi, såsom:

Hvad er traumeterapi?

Et psykisk traume kan enten være akutte, uventede og chokerende hændelser eller længerevarende pinefulde belastninger. Uanset hvilke traumer eller chok man har oplevet, fører det ofte voldsomme konsekvenser med sig. Det er her, traumeterapi kan være nyttigt. Traumeterapi er en behandlingsmetode af chok og traumer, som kan hjælpe dig med at bearbejde dine oplevelser gennem samtaleterapi og tilhørende værktøjer. Fokus i terapien er at finde frem til, hvorfor du har fået det, som du har det, og hvordan du kan slippe det igen. Denne terapiform er både egnet til voksne og børn.

Få hjælp af en traumeterapeut

Med hjælp fra en af vores tilknyttede traumeterapeuter kan du få den rette hjælp til at bearbejde dine traumer via GoMentor. Find en relevant terapeut for dig via listen nedenfor eller 'Find ekspert'-knappen. Med den rette støtte kan du bedst muligt hjælpe dig selv med at bearbejde dine traumer og arbejde mod en bedre hverdag og øget livsglæde.

Få hjælp af en traumeterapeut

Nirvi Bennich Sasja Iza Christensen Katrine Boeck Sine Lyons
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.