SE® traumeterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

silhuet af frustreret mand der sidder på en bænk med solen i baggrunden

Hvad er SE® traumeterapi?

SE® traumeterapi - Somatic Experiencing® - er en terapeutisk metode, som mindsker og opløser stressreaktioner, forårsaget af chok og traumer. Metoden bygger på en fokuseret opmærksomhed på kropsfornemmelser, hvorved kroppens iboende og helende ressourcer aktiveres, så der genetableres en balance i nervesystemet, og stressreaktionerne opløses. Med SE-metoden frigøres spænding fra de instinktive reaktioner, der er fastlåst i kroppen, og ved en nænsom guidet sanseproces understøttes nervesystemets naturlige bevægelse fra stress mod balance og ro.

 

SE-metoden kan bl.a. hjælpe dig mod følgende eftervirkninger fra chok og traumer:

Få SE® traumeterapi via GoMentor

Har du oplevet chok eller været udsat for en traumatisk hændelse? På listen nedenfor kan du se, hvilke af de tilknyttede psykologer og terapeuter hos GoMentor der tilbyder SE-metoden til at håndtere og arbejde med eftervirkningerne af traumatiske oplevelser. Traumeterapi er selvfølgelig fortroligt, ligesom alle andre former for terapi, og du kan føle dig helt tryg ved at vælge en af vores terapeuter og psykologer. Du kan læse mere om de enkelte mentorers erfaringer og baggrunde på deres profiler, eller du kan søge mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, er du også velkommen til at kontakte GoMentor support - vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Få hjælp med SE ® traumeterapi

Iben Zacho Sasja Iza Christensen Jeppe Lopes-Olesen Christin Walter
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med SE ® traumeterapi

Iben Zacho Sasja Iza Christensen Jeppe Lopes-Olesen Christin Walter
Få hjælp online fra 596 kr./md.

SE® traumeterapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.