ThetaHealing

Skrevet af GoMentor

ThetaHealingHvad er ThetaHealing?

ThetaHealing er en metode, hvor du hurtigt og effektivt opnår det liv, du fortjener. Det er en metode, som er bygget på at forbinde sig med skabelsesenergien med et formål om at opnå fysisk og og følelsesmæssig healing. Det er en energi-healingteknik, der ændrer de programmer, vi har i vores underbevidsthed - programmer, der kan være begrænsende, eller negative overbevisninger, som ændres til støttende og positive overbevisninger. Teknikken blev udviklet af Vianna Stibal, som opdagede, hun kunne heale sin krop efter en spontan forsvinden af kræft. Derfor ville hun lære andre at heale sig selv og opnå bemærkelsesværdige resultater med både sundhed og helbred. Det, mener hun, er muligt gennem theta hjernebølgen, som alle mennesker er påvirkede af, når man sover eller drømmer.

ThetaHealing kan hjælpe dig med at:

  • Finde og ændre overbevisninger
  • Bryde negative tankemønstre
  • Få en større balance i krop og sind
  • Udnytte dit fulde potentiale
  • Opnå succes i livet

Få ThetaHealing hos GoMentor

ThetaHealing er en kombination af terapi, clairvoyance, coaching og healing. Her arbejder thetahealeren med dine blokeringer og overbevisninger, som er med til at forhindre dig at opnå livsglæde og udleve dit fulde potentiale. Ønsker du derfor at opnå noget, der ikke før er lykkedes for dig, kan du få ThetaHealing med en terapeut eller coach med den rette uddannelse her hos GoMentor. Tag kontrollen over dit liv og bryd dine negative tankemønstre og overbevisninger, som står i vejen for din succes i livet.

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Rikke Fleckner Christina Sparvath
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med ThetaHealing

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Rikke Fleckner Christina Sparvath
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere