Hypnose / hypnoterapi

Skrevet af GoMentor

Hypnose / hypnoterapiHvad er hypnose / hypnoterapi?

Hypnose og hypnoterapi handler om at komme ned i en trancetilstand, hvor det er muligt at arbejde med det ubevidste sind til at løse problemer og skabe forandring. Det ubevidste sind rummer, i modsætning til det bevidste sind, uanede muligheder. Disse metoder er derfor kraftfulde værktøjer til at ændre negative tankemønstre og blokeringer til noget, der er meget mere livsbekræftende.

Hvordan foregår hypnose?

Hypnose og hypnoterapi foregår ved, at terapeuten vha. forskellige teknikker får dig ned i den afslappede trance-tilstand, der ligger lige imellem stadiet at være vågen og i dyb søvn. Det er en metode til at komme i kontakt med det ubevidste sind, som vi alle har. På den måde kan man komme i kontakt med bl.a. fortrængte oplevelser, som man kan arbejde aktivt med at forstå og håndtere, til gavn for ens personlige udvikling fremover.

Hvem kan få gavn af hypnose og hypnoterapi?

Alle, der ønsker at forandre sig eller arbejde med noget ved sig selv, kan få gavn af både hypnose og hypnoterapi. Det kan bruges til at arbejde med en lang række udfordringer, heriblandt:

  • Angst
  • Depression
  • Vrede
  • Svigt
  • Dårlige vaner (f.eks. rygning)
  • Varigt vægttab
  • Personlig udvikling
  • Motivation og målsætninger
  • Kroniske smerter
  • Hukommelse

Få hypnose / hypnoterapi via GoMentor

Flere af vores tilknyttede psykologer, terapeuter og coaches hos GoMentor tilbyder hypnose og hypnoterapi, som kan hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger. Du kan se oversigten over alle mentorer, der kan hjælpe dig, på listen nedenfor. Du kan læse mere om deres erfaringer og uddannelser på de enkelte mentorers profiler. Ønsker du at søge mere specifikt, kan du også klikke på 'Find ekspert'-knappen. Du er desuden også altid velkommen til at kontakte GoMentor support - vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Leder du efter en hypnoterapeut?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Agnes Andersen Lilli Hangaard Lewandowski Lene Rønn Michael Victor
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med Hypnose / hypnoterapi

Leder du efter en hypnoterapeut?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Agnes Andersen Lilli Hangaard Lewandowski Lene Rønn Michael Victor
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere