Hypnose / hypnoterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Dame iført lyserød t-shirt er blevet hypnotiseret og er nu i trancetilstand, som er en del af sessionen Hvad er hypnose / hypnoterapi?

Hypnose og hypnoterapi handler om at komme ned i en trancetilstand, hvor det er muligt at arbejde med det ubevidste sind til at løse problemer og skabe forandring. Det ubevidste sind rummer, i modsætning til det bevidste sind, uanede muligheder. Disse metoder er derfor kraftfulde værktøjer til at ændre negative tankemønstre og blokeringer til noget, der er meget mere livsbekræftende.

Hvordan foregår hypnose?

Hypnose og hypnoterapi foregår ved, at terapeuten vha. forskellige teknikker får dig ned i den afslappede trance-tilstand, der ligger lige imellem stadiet at være vågen og i dyb søvn. Det er en metode til at komme i kontakt med det ubevidste sind, som vi alle har. På den måde kan man komme i kontakt med bl.a. fortrængte oplevelser, som man kan arbejde aktivt med at forstå og håndtere, til gavn for ens personlige udvikling fremover.

Hvem kan få gavn af hypnose og hypnoterapi?

Alle, der ønsker at forandre sig eller arbejde med noget ved sig selv, kan få gavn af både hypnose og hypnoterapi. Det kan bruges til at arbejde med en lang række udfordringer, heriblandt:

Få hypnose / hypnoterapi via GoMentor

Flere af vores tilknyttede psykologer, terapeuter og coaches hos GoMentor tilbyder hypnose og hypnoterapi, som kan hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger. Du kan se oversigten over alle mentorer, der kan hjælpe dig, på listen nedenfor. Du kan læse mere om deres erfaringer og uddannelser på de enkelte mentorers profiler. Ønsker du at søge mere specifikt, kan du også klikke på 'Find ekspert'-knappen. Du er desuden også altid velkommen til at kontakte GoMentor support - vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Få hjælp med Hypnose / hypnoterapi

Bettina Østrand Lene Lykke Fugl Morten Danielsen Mette Kirstine Lüdeking
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Hypnose / hypnoterapi

Bettina Østrand Lene Lykke Fugl Morten Danielsen Mette Kirstine Lüdeking
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Hypnose / hypnoterapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.