Lydterapi

Skrevet af GoMentor

LydterapiHvad er lydterapi?

Lydterapi - lydbehandling - er en metode, der kan hjælpe både børn og voksne med bl.a. indlæringsvanskeligheder og lydfølsomhed. Behandlingen foregår ved, at øret bliver eksponeret for flere forskellige lyde, hvilket er med til at fjerne fokus fra ens tinnitus. Lyd er dog forskelligt fra person til person, og derfor vil metoden også være individuelt tilpasset din situation.

Hvad kan lydterapi hjælpe mod?

Lydterapi kan være gavnligt til mange former for behandlinger, alt afhængigt af behandleren og din situation. Det kan bl.a. være for personer med:

Soul Voice method

Soul Voice®-metoden er en kreativ terapeutisk stemme- og lydhelbredende metode, som udforsker menneskets stemme til dens ultimative dybder og potentiale. Denne form for lydterapi er blevet brugt i flere tusinde år af forskellige kulturer og stammer for at bringe mennesker i balance og helbrede sygdom. Lydhealing indebærer helbredelse af menneskekroppen med den lydfrekvens/vibration, som vi har i vores unikke stemmer. Lydhelbredelse anvendes som et redskab til frigivelse af energiske ubalancer på alle niveauer, herunder både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Få lydterapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi tilknyttede psykologer, terapeuter og coaches, der udfører metoden lydterapi. Med hjælp fra en af disse lydterapeuter kan du forbedre din livskvalitet gennem mere overskud og ro. Find en behandler på listen nedenfor eller søg mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen. Du er også mere end velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Michael Victor
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med lydterapi

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Michael Victor
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere