Akupunktur

Skrevet af GoMentor

AkupunkturHvad er akupunktur?

Lider du af smerter, allergi, astma eller har andre fysiske lidelser? Akupunktur kan hjælpe på disse ting og meget mere. Akupunktur er en tusindår gammel behandlingsteknik, der stammer fra traditionel kinesisk medicin. Det fungerer ved, at der indsættes tynde nåle forskellige steder i huden, der stimulerer kroppen til healing. Mange oplever, at akupunktur virker for dem, hvor andre metoder ikke har fungeret. Akupunktur kombineret med f.eks. psykoterapi kan være ekstra givdigt, da der foruden selve akupunkturen også benyttes særlige terapeutiske metoder. Dette kan give en mere holistisk behandling og i sidste ende et bedre forløb.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur kan være behjælpeligt mod mange forskellige typer lidelser, både fysiske og mentale. Det er en behandlingsform, som kan anvendes i mange forskellige sammenhænge og med adskillige formål.

Typiske udfordringer, akupunktur kan hjælpe mod:

  • Hovedpine og migræne
  • Kvalme ifm. graviditet
  • Smerter i muskler og led
  • Gener relateret til sygdomme som kræft

Er nogle af disse gener opstået i forbindelse med en psykisk lidelse, er det netop her, at akupunkturen med fordel kan suppleres med terapi.

Få akupunktur via GoMentor

Vil du prøve akupunkter? Du kan se oversigten over, hvilke psykologer, terapeuter eller coaches, der er tilknyttet GoMentor, som tilbyder akupunktur. Nogle af dem tilbyder også behandlingen i kombination med f.eks. psykoterapi, hvilket kan bidrage til et bedre helhedsforløb for dig, afhængigt af hvad du har brug for hjælp til. Læs mere på den enkelte mentors profil eller kontakt GoMentor support, hvis du har brug for yderligere rådgivning til, hvilken slags hjælp du har brug for.

Vi kan hjælpe dig med Akupunktur.
Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Mette Byskov Patrick Agergaard Peter Adam Maag Arenbrandt Lotte Sabroe Graversen
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med Akupunktur

Vi kan hjælpe dig med Akupunktur.
Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Mette Byskov Patrick Agergaard Peter Adam Maag Arenbrandt Lotte Sabroe Graversen
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere