Akupunktur

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er akupunktur?

Terapeut trykker kvindelig klient på nakkemuskulaturen inden sessionen med akupunktur begynderLider du af smerter, allergi, astma eller har andre fysiske lidelser? Akupunktur kan hjælpe på disse ting og meget mere. Akupunktur er en tusindår gammel behandlingsteknik, der stammer fra traditionel kinesisk medicin. Det fungerer ved, at der indsættes tynde nåle forskellige steder i huden, der stimulerer kroppen til healing. Mange oplever, at akupunktur virker for dem, hvor andre metoder ikke har fungeret. Akupunktur kombineret med f.eks. psykoterapi kan være ekstra givdigt, da der foruden selve akupunkturen også benyttes særlige terapeutiske metoder. Dette kan give en mere holistisk behandling og i sidste ende et bedre forløb.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur kan være behjælpeligt mod mange forskellige typer lidelser, både fysiske og mentale. Det er en behandlingsform, som kan anvendes i mange forskellige sammenhænge og med adskillige formål.

Typiske udfordringer, akupunktur kan hjælpe mod:

  • Hovedpine og migræne
  • Kvalme ifm. graviditet
  • Smerter i muskler og led
  • Gener relateret til sygdomme som kræft

Er nogle af disse gener opstået i forbindelse med en psykisk lidelse, er det netop her, at akupunkturen med fordel kan suppleres med terapi.

Få akupunktur via GoMentor

Vil du prøve akupunkter? Du kan se oversigten over, hvilke psykologer, terapeuter eller coaches, der er tilknyttet GoMentor, som tilbyder akupunktur. Nogle af dem tilbyder også behandlingen i kombination med f.eks. psykoterapi, hvilket kan bidrage til et bedre helhedsforløb for dig, afhængigt af hvad du har brug for hjælp til. Læs mere på den enkelte mentors profil eller kontakt GoMentor support, hvis du har brug for yderligere rådgivning til, hvilken slags hjælp du har brug for.

Få hjælp med Akupunktur

Bettina Østrand Yvonne Enghave Brodersen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Akupunktur

Bettina Østrand Yvonne Enghave Brodersen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Akupunktur

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.