Hjernetræning

Skrevet af GoMentor

HjernetræningHjernetræning er kognitiv træning og stimulering af hjernen, som kan hjælpe dig med træne de rigtige steder i hjernen. På den måde kan du opnå en højere grad af effektivitet gennem regelmæssig træning af de bestemte fokusområder. Der findes forskellige behandlinger inden for hjernetræning, alt efter din situation og dine behov. Det kan f.eks. være relevant efter en hjerneskade, depression eller stress, eller hvis du har ADHD, autisme, OCD, asperger eller tourette.

Fordele ved hjernetræning

  • Kognitive funktioner - Bedre koncentrationsevne, hukommelse, beslutsomhed, opmærksomhed og evne til at løse problemer og opgaver.
  • Mental styrke - Større selvværd og selvtillid, øget indre motivation samt mod på nye udfordringer.
  • Social styrke - Bedre relationer til andre mennesker, en oplevelse af tillid og tryghed samt opmærksomhed til og fra andre mennesker.

Hvordan foregår hjernetræning?

Metoden er specielt egnet til personer med stress, depression eller andre psykiske lidelser, som ofte sender folk til lægen eller får dem indlagt. Den har til formål at bearbejde neurologisk ubalance og hjælpe dig med personlig udvikling. Det sker ved, at du får feedback på hjernens indre struktur og signalsystem samt en guidet visualisering, så du hurtigere kan opnå mentalt overskud og velvære.

Hjernetræning via GoMentor

Hos GoMentor kan du få hjernetræning via vores tilknyttede bio-neurofeedback behandlere. Du kan læse mere om de specifikke metoder og behandlinger på den enkelte mentors profil og booke tid med det samme. Med hjernetræning kan du øge din mentale styrke og få en større livsglæde. Se listen over terapeuter, der tilbyder hjernetræning, på listen nedenfor eller søg mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen.

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lisbeth Petersen Christian Evers Nicolas Dziegiel Marie Hyltén-Cavallius
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med hjernetræning

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lisbeth Petersen Christian Evers Nicolas Dziegiel Marie Hyltén-Cavallius
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere