Integral terapi

af Unknown User

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Hvad er integrativ terapi?

Integrativ terapi er en progressiv form for psykoterapi, der kombinerer forskellige terapeutiske værktøjer og tilgange, så de passer til den enkelte klients behov. Med en forståelse af normal menneskelig udvikling ændrer en integral terapeut standardbehandlinger for at udfylde udviklingshuller, der påvirker hver enkelt klient på forskellige måder. Ved at kombinere elementer, der er trukket fra forskellige uddannelser inden for psykologisk teori og forskning, bliver integrativ terapi en mere fleksibel og inkluderende tilgang til behandling end mere traditionelle, entallige former for psykoterapi.

Hvornår anvendes integrativ terapi?Ung mand forklarer sin situation til sin terapeut som sidder lige overfor ham i en lignende stol, som han sidder i.

Integrative psykoterapiteknikker kan indarbejdes i næsten enhver form for terapeutisk arbejde med børn, unge og voksne i individuel sessioner eller gruppesessioner. En integrativ tilgang kan bruges til at behandle et vilkårligt antal psykologiske problemer og lidelser, herunder depressionangst og personlighedsforstyrrelser. Terapeuten matcher evidensbaserede behandlinger til hver klient og hver lidelse. 

Få hjælp med integral terapi

Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilken behandling der kan hjælpe dig mest, men når du besøger en psykolog eller terapeut, er det deres opgave at bestemme, hvad deres tilgang til dine problemer er og at udarbejde en effektiv plan for behandling.

Hvis du har et problem med livet, eller ønsker at finde en måde at forbedre dig selv på, kan det at tale med en terapeut hjælpe. En terapeut kan bruge mange forskellige teknikker og hjælpe dig med at finde den, der bedst passer til din situation.

Få hjælp med Integral terapi

Christine Grøntved Karen Hastrup Iben Zacho Pernille Mikkeline Brandt
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Integral terapi

Christine Grøntved Karen Hastrup Iben Zacho Pernille Mikkeline Brandt
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Integral terapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.