Redaktionelt team

Det redaktionelle team på GoMentor bestræber sig på at tilbyde relevante, korrekte og brugbare information om mental sundhed, terapeutiske metoder og personlig udvikling for et stadigt voksende publikum. GoMentor samarbejder med flere af de 600 mentorer, der er tilknyttet webportalen i forbindelse med artikelskrivning. Det er erfarne psykologer, psykoterapeuter og coaches, der er passioneret i forhold til at dele ny viden, og gode råd med GoMentors brugere. Indholdet af GoMentors artikler er baseret på videnskabelige teorier, statistisk og / eller faglig viden og erfaring inden for de specifikke områder.

Mette-Marie D. Andersen

Mette Marie D. Andersen

Editor

Mette-Marie er uddannet cand.comm med speciale i sundhedsfaglig webkommunikation. Derudover har hun en bachelorgrad i videnskabsterori og filosofi med fokus på etik inden for kommunikation og formidling. Som kommunikationsansvarlig på GoMentor.dk siden 2015, er et af hendes ansvarsområder at gennemlæse artikler skrevet af medskribenter, for at sikre at GoMentor tilbyder troværdig og relevant information med gennemsigtighed. Mette-Marie har tidligere arbejdet i Socialstyrelsen i København Kommune, hvor hun som kommunikationsmedarbejder udarbejdede dokumentationsrapporter for styrelsens indsatser inden for behandling og forebyggelse af rusmidler.

Louise Ridderstad

Louise Ridderstad

Editor

Louise startede i GoMentor i 2018 og arbejder i dag blandt andet med at give relevant og korrekt information til GoMentors publik. Hun har en bachelorgrad fra Stockholms Universitet og en forretnings- og marketinggrad fra USA, hvor fokus var på at skabe kildekritisk og grammatisk korrekt information inden for forskellige områder. Hun har også omfattende arbejdserfaring inden fremstilling- og korrekturlæsning af tekster. Louise mener, at nøglen til at være en informativ redaktør er at være i stand til at skabe et bredt perspektiv og bred viden inden for et område baseret på kritisk baserede kilder.

Shaista Azeem

Shaista Azeem

Editor

Shaista er uddannet autoriseret sundhedssekretær i Norge. Hun har også en bachelorgrad i socialantropologi, der fokuserer på læren om, hvordan mennesker kommunikerer og lever sammen i forskellige kulturer og samfund. Som ansvarlig for kommunikationsfaglig-rådgivning på det norske marked i GoMentor arbejder hun også med oversættelser og korrekturlæsning af tekster. Det er vigtigt for hende, at grammatikken og indholdet er korrekt formuleret for at levere kvalitet i budskaber.

Betina Kimma Svendsen

Betina Kimma Svendsen

Editor

Betina er ved at tage sin bachelorgrad i erhvervsøkonomi og informationsteknologi på Copenhagen Business School, hvor fokus er at udvikle, implementere og styre IT-systemer, så de understøtter virksomheders strategi, drift og udvikling. Herunder også hvilke konsekvenser GDPR loven har for virksomhedens marketingaktiviteter og kunderelationer. Med en baggrund som leder i servicebranchen, har Betina lært vigtigheden i at kommunikere klart og tydeligt, hvilket bidrager til hendes færdigheder for at levere et relevant indhold.

Marie Njaa

Marie Njaa

Editor

Marie er halvvejs med sin bachelorgrad i Erhvervsøkonomi og kommunikation på Copenhagen Business School og fokuserer på, hvordan man formidler det rigtige markedsføringsbudskab. Marie har udviklet færdigheder og oplevelser med tekst- og stilskrivning, hvor grammatik og korrekt kildehenvisning er vigtig. Dette er for at levere indhold, der er både troværdigt og relevant.

Troels Sletved

Editor

Troels er uddannet cand. merc. EMF fra Copenhagen Business School og har arbejdet med kommunikation, e-commerce, ledelse og forretningsudvikling siden 2005. Troels har været Direktør for GoMentor siden 2015, og har derfor ansvaret for, at sikre et generelt højt fagligt niveau i GoMentors tekster og kommunikation.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.