Marte Meo

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Et spædbarns lille hånd ligger trygt i et par voksne åbne hænderHvad er Marte Meo?

"Marte Meo" kan på dansk oversættes til "ved egen kraft". Marte Meo metoden er meget pædagogisk og handler primært om kontakten, relationen og samspillet mellem mennesker. Den tager afsæt i det nye spædbarnsparadigme, hvor mennesket grundlæggende er et socialt væsen, der formes og udvikles i kontakt med andre. Forløbet med Marte Meo terapi er især relevant for børn med handicap, udviklingsforstyrrelser eller indlæringsvanskeligheder. Metoden henvender sig derfor primært til børn, der har et udviklingsbehov.

Find den rette Marte Meo terapeut

Hos GoMentor har vi flere terapeuter tilknyttet, som tilbyder Marte Meo metoden. Se oversigten over de forskellige mentorer på listen nedenfor. Du kan læse mere om den enkelte terapeut, uddannelse og erfaring på deres profiler. Er du i tvivl om, hvorvidt Marte Meo er den rette metode til dit barn, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så dit barn kan få det godt igen.

Få hjælp med Marte Meo

Anna Gjerluf
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Marte Meo

Anna Gjerluf
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Marte Meo

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.