Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Terapeut tager noter, imens hun lægger hånden over sin klient og beroliger hende Hvad er humanistisk / oplevelsesorienteret terapi?

Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi er en metode med et eksistentielt og humanistisk menneskesyn, der har rødder i gestaltterapien. Terapien lægger vægt på dét at opleve og udtrykke følelser, reaktioner og potentialer, der er blevet undertrykt og kan ligge i ens underbevidsthed. Terapeutens rolle er at udforske, hvordan klienten oplever sit eget liv, og hvilke konsekvenser disse oplevelser måtte have. I terapien lægges der vægt på en ligeværdig relation mellem terapeuten og klienten med fokus på klientens personlige udvikling, ved at være ekspert over sit eget liv. Der analyseres eller fortolkes derfor ikke på klientens oplevelser i livet, da terapeuten i højere grad fungerer som en sparringspartner, frem for at have ekspertviden om klientens liv.

Få humanistisk / oplevelsesorienteret terapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi flere tilknyttede terapeuter, som tilbyder denne metode, alt efter hvad du har brug for rådgivning og sparring til i dit liv. Du kan starte din personlige udvikling ved at finde en mentor på listen nedenfor, hvor du kan læse mere om de enkelte mentorers erfaringsområder og baggrunde på deres profiler. Du kan også få skriftlig terapi via vores online tjeneste GoMentor 24/7, hvor du bliver matchet med en mentor, du kan skrive fortroligt med, uafhængigt af tid og sted. Uanset hvad du har behov for, kan du få den rette hjælp til at komme godt videre i dit liv.

Få Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi

Lene Wallentin Karen Hastrup Bettina Østrand Susie Bjørnvad
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi

Lene Wallentin Karen Hastrup Bettina Østrand Susie Bjørnvad
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.