Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi

Skrevet af GoMentor

Humanistisk / oplevelsesorienteret terapiHvad er humanistisk / oplevelsesorienteret terapi?

Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi er en metode med et eksistentielt og humanistisk menneskesyn, der har rødder i gestaltterapien. Terapien lægger vægt på dét at opleve og udtrykke følelser, reaktioner og potentialer, der er blevet undertrykt og kan ligge i ens underbevidsthed. Terapeutens rolle er at udforske, hvordan klienten oplever sit eget liv, og hvilke konsekvenser disse oplevelser måtte have. I terapien lægges der vægt på en ligeværdig relation mellem terapeuten og klienten med fokus på klientens personlige udvikling, ved at være ekspert over sit eget liv. Der analyseres eller fortolkes derfor ikke på klientens oplevelser i livet, da terapeuten i højere grad fungerer som en sparringspartner, frem for at have ekspertviden om klientens liv.

Få humanistisk / oplevelsesorienteret terapi via GoMentor

Hos GoMentor har vi flere tilknyttede terapeuter, som tilbyder denne metode, alt efter hvad du har brug for rådgivning og sparring til i dit liv. Du kan starte din personlige udvikling ved at finde en mentor på listen nedenfor, hvor du kan læse mere om de enkelte mentorers erfaringsområder og baggrunde på deres profiler. Du kan også få skriftlig terapi via vores online tjeneste, GoMentor 24/7, hvor du bliver matchet med en mentor, du kan skrive ubegrænset med, uafhængigt af tid og sted. Uanset hvad du har behov for, kan du få den rette hjælp til at komme godt videre i dit liv.

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Ulla Skram Jørgen Hedrich Åse Hansen Lise Aabenhuus
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få Humanistisk / oplevelsesorienteret terapi

Kæmper du med noget i dit liv?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Ulla Skram Jørgen Hedrich Åse Hansen Lise Aabenhuus
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere