REMAP

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Billede af abstrakt illusion, der ligner en solsikke med blå ramme Hvad er REMAP?

REMAP-processen er en sensorisk stimulationsdesensibilisering respons (SSDR) - en metode, der er designet til at reducere eller eliminere traumer, panikanfald, fobier og andre intense følelsesmæssige reaktioner. Processen udnytter kognitive, adfærdsmæssige, affektive og sensorisk stimulative (øjenbevægelser og taktile) interventioner. De psyko-sensoriske, taktile interventioner omfatter stimulering af akupressur punkter, som har vist sig at producere ændringer i hjernens funktion og inden for de sympatiske og parasympatiske nervesystem. SSDR-typer af metoder omfatter behandlinger som EMDR, REMAP og EFT. REMAP ligner på nogle måder Systematic Desensitization, som desensibiliserer stressreaktioner ved at parre perifer muskelafslapning med stressende hukommelse eller erfaring. Men i tilfælde af REMAP er afslapning ikke blot produceret ved en perifer muskulær plan, men også i de dybere områder af hjernen, hvor kroppens alarmsystem (placeret i en del af hjernen kaldet amygdala) også er beroligende. Dette frembringer en hurtigere og mere komfortabel vej til at lette følelsesmæssig smerte.

REMAP-procesuddannelsen er blevet præsenteret to gange på Ohio State University Medical School. Resterende foredrag og seminarer er også blevet præsenteret i Canada, Guatemala (Mellemamerika), Europa og i hele USA.

Få REMAP via GoMentor

Find en psykolog, terapeut eller coach på listen nedenfor, som tilbyder REMAP. Du kan også søge mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen eller kontakte GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette. Find din mentor i dag, så du kan få den hjælp, du har brug for, hurtigst muligt.

Få hjælp med REMAP

Lone Winfield Kirsten Hervert Pedersen Jimmy Hansen Agneska Brownson
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med REMAP

Lone Winfield Kirsten Hervert Pedersen Jimmy Hansen Agneska Brownson
Få hjælp online fra 596 kr./md.

REMAP

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.