REMAP

Skrevet af GoMentor

REMAPHvad er REMAP?

REMAP-processen er en sensorisk stimulationsdesensibilisering respons (SSDR) - en metode designet til at reducere eller eliminere traumer, panikanfald, fobier og andre intense følelsesmæssige reaktioner. Processen udnytter kognitive, adfærdsmæssige, affektive og sensorisk stimulative (øjenbevægelser og taktile) interventioner. De psyko-sensoriske, taktile interventioner omfatter stimulering af akupressur punkter, som har vist sig at producere ændringer i hjernens funktion og inden for de sympatiske og parasympatiske nervesystem. SSDR-typer af metoder omfatter behandlinger som EMDR, REMAP og EFT. REMAP ligner på nogle måder Systematic Desensitization, som desensibiliserer stressreaktioner ved at parre perifer muskelafslapning med stressende hukommelse eller erfaring. Men i tilfælde af REMAP er afslapning ikke blot produceret ved en perifer muskulær plan, men også i de dybere områder af hjernen, hvor kroppens alarmsystem (placeret i en del af hjernen kaldet amygdala) også er beroligende. Dette frembringer en hurtigere og mere komfortabel vej til at lette følelsesmæssig smerte.

REMAP-procesuddannelsen er blevet præsenteret to gange på Ohio State University Medical School. Resterende foredrag og seminarer er også blevet præsenteret i Canada, Guatemala (Mellemamerika), Europa og i hele USA.

Få REMAP via GoMentor

Find en psykolog, terapeut eller coach på listen nedenfor, som tilbyder REMAP. Du kan også søge mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen eller kontakte GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette. Find din mentor i dag, så du kan få den hjælp, du har brug for, hurtigst muligt.

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med REMAP

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere