REMAP

REMAP processen er en sensorisk stimulation desensibilisering respons (SSDR) metode designet til at reducere eller eliminere traumer, panikanfald, fobier og andre intense følelsesmæssige reaktioner. Processen udnytter kognitive, adfærdsmæssige, affektive og sensorisk stimulation (øjenbevægelser og taktile) interventioner. Den psyko-sensorisk, taktile interventioner omfatter stimulering af akupressur punkter, som har vist sig at producere ændringer i hjernens funktion og inden for de sympatiske og parasympatiske nervesystem. SSDR typer af metoder vil omfatte sådanne behandlinger som EMDR, REMAP og EFT. REMAP og ligner på nogle måder Systematic Desensibilisering som desensibiliserer stressreaktioner ved at parre perifer muskelafslapning med stressende hukommelse eller erfaring. Men i tilfælde af REMAP er afslapning svaret ikke kun produceret blot ved en perifer muskulær plan, men også i de dybere områder af hjernen, hvor kroppens alarmsystem (placeret i en del af hjernen kaldet amygdala) også er beroligede. Dette frembringer en hurtigere og mere komfortabel vej til at lette følelsesmæssig smerte.

 

REMAP proces uddannelse er blevet præsenteret to gange på Ohio State University Medical School. Restere foredrag og seminarer er også blevet præsenteret i Canada, Guatemala (Mellemamerika), Europa og i hele USA.

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp med REMAP

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lige nu: Spar 37% på online terapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.