Meditation

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Dame sidder i meditativ stilling på et grønt tæppe iført grøn skjorte i sin stue Hvad er meditation?

Meditation handler om at fokusere hele sin opmærksomhed på noget bestemt og lukke indskydende tanker ude. Det er en metode til at styre dit sind, få ro og opnå koncentration. Mange oplever, at de med meditation og mindfulness opnår klarhed, mindre stress og kommer i bedre kontakt med deres krop og sind. Med mediation kan du derfor opnå en større balance i dit liv.

Hvordan fungerer meditation med en mentor?

Din mentor lytter til, hvilke udfordringer du oplever i dit liv og lærer dig, hvordan du vha. meditationsøvelser kan arbejde med disse. Meditation kan være svært for nybegyndere, og din mentor vil derfor hjælpe dig til, hvordan du får meditation helt ind under huden og gør den til en del af din hverdag.

Hvem kan have gavn af meditation?

Denne form for selvterapi er flere gange blevet bevist til at kunne løse mange udfordringer, som vi mennesker står overfor. Det kan f.eks. være:

  • At få styr på din stress
  • Lære at arbejde mere effektivt
  • Undgå at bekymre dig om unødvendige ting
  • Få det bedre mentalt og fysisk
  • Få ro og klarsyn
  • Afhjælpe spiseforstyrrelser
  • Blive bedre til at leve i nuet
  • Være mere nærværende

Lær at meditere via GoMentor

De mentorer, som tilbyder meditation, hos GoMentor kan hjælpe dig med at opnå en højere grad af ro og balance i dit liv. Ved at lære at meditere kan du derfor hjælpe dig selv med at finde din indre ro, samt hvordan du kan bruge det fremadrettet. Find en psykolog, terapeut eller coach, der kan lære dig at meditere på listen nedenfor eller søg mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen. Start din personlige udvikling med meditation i dag.

Få hjælp til Meditation

Karen Hastrup Iben Zacho Lene Wallentin Agneska Brownson
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Meditation

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.