Ansigts refleksterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

Kvindelig klient ligger beroligende på en briks, mens en terapeut udover behandlingen ved at stimulerer zoner og punkter i ansigtet Hvad er ansigts refleksterapi?

Ansigts refleksterapi - også kaldet ansigtszoneterapi - er en moderne terapeutisk metode til at bearbejde ubalance i kroppen, både psykisk, fysisk og organisk. Det er en behandlingsteknik, som udføres via manuel stimulering af de rette zoner og punkter i ansigtet, der på samme måde praktiseres ved fodzoneterapi. Terapien kan hjælpe med at bearbejde mange former for ubalancer og henvender sig derfor til stort set alle, herunder specielt børn med særlige behov, såsom kolik, ADHD eller epilepsi.

Det kan ansigts refleksterapi hjælpe med:

  • Stress
  • Mentale, emotionelle og psykiske lidelser
  • Chok og traumer
  • Hovedpine og migræne
  • Muskelspændinger
  • Fysiske smerter og gigt
  • Skævheder i ansigtet efter hjerneblødninger
  • Hormonel ubalance
  • Søvnløshed
  • Barnløshed

Hvordan foregår ansigts refleksterapi?

Selve ansigts refleksterapien foregår ved, at terapeuten fokuserer på at behandle hele kroppens symptomer på ubalance eller sygdom. Det sker ved stimulering af ansigtets reflekszoner og -punkter via centralnervesystemet tæt på hjernen. På den måde søger refleksterapeuten at skabe balance i klientens krop ved at behandle årsagen til, at ubalancen opstår. Det gør terapeuten ved at aktivere kroppens selvhelende kræfter, som afslapper musklerne, forbedrer fordøjelsen og forebygger sygdom fremover. Først foretager terapeuten en undersøgelse og diagnosticering af klienten, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling. Derefter efterbehandler terapeuten via en stimulering af punkter og zoner, kombineret med viden om kroppens centrale nervesystem.

Få ansigts refleksterapi via GoMentor

Hos GoMentor kan du få refleksterapi med vores tilknyttede terapeuter, der er uddannede og har den rette erfaring inden for refleksterapi. Ansigts refleksterapeut - ansigts zoneterapeut - uddannelsen er RAB-godkendt, hvilket sikrer kvaliteten af behandlingen, så du kan føle dig tryg ved din terapeut. Find en ansigtsrefleksterapeut på listen nedenfor eller kontakt GoMentor support for at få hjælp til at finde den rette psykolog, psykoterapeut eller coach til dig.

Få hjælp til Ansigts refleksterapi

Lotte Welløv Borch Anne Stæhr Jørgen Rump Justyna Debrowska
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til Ansigts refleksterapi

Lotte Welløv Borch Anne Stæhr Jørgen Rump Justyna Debrowska
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Ansigts refleksterapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.